Antena Căutare

FOTO! Facelift Mecedes C Class

Daca ai pretentii in segmentul mediu, iar din intamplare numele tau este Mercedes-Benz, nu poti doar sa stai si sa admiri schimbarile pe care le aduce concurenta modelelor sale. Asadar, modificarile pe care le va primi C Class, incepand cu 2011, vin exact atunci cand simteam cu totii nevoia de ceva nou de la germanii din Stuttgart.



Noile faruri incruntate, cu care ne va privi de-acum C Class, urmeaza curentul stilistic initiat de fratele mai mare, fandositul E Class. Capota a primit o nervura mai pronuntata, iar pe bara de protectie, restilizata si ea, si-au facut aparitia luminile de zi cu LED-uri. Avem un nou set de jante, iar la spate doar stopurile cu LED-uri reusesc sa atraga atentia. In habitaclu, inginerii germani au adaptat cateva jucarii, venite tot de la E Class, cum ar fi gadget-urile Attention Assist, Lane Keeping Assist, Blind Spot Assist si Parktronic.

2010/12/23//167642-9421.jpg

Asa cum era de asteptat, Mercedes-Benz si-a facut treaba pana la capat. Asta inseamna ca cineva a deschis capota la timp si a fost un pic nemultumit de ce a vazut acolo. Motorizarile in patru cilindri revin in forta, asa ca noul C Class a primit un 1,8 turbo, cu 200 CP si un cuplu de 229 Nm. Varful de gama, V6-le de 3,5 litri a fost upgradat, astfel ca incepand de anul viitor va pune in joc 300 CP si un cuplu delicios, de 320 Nm. Noul Mercedes C Class va debuta la Salonul Auto de la Detroit, din luna ianuarie, iar Audi si BMW nu vor putea spune ca nu au fost avertizati.

Citeste si topgear.ro

Taxa de auto creste cu pana la 50% din ianuarie. Vezi noile valori!... VW lanseaza Polo si Golf STYLE, promovate de celebrul Karl Lagerfeld...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x