Antena Căutare

Bianca Drăgușanu trece prin momente grele. Mama sa suferă de o boală gravă!

Mama Biancăi Drăguşanu a fost diagnosticată, zilele trecute, cu cancer de piele. Din fericire, boala a fost descoperită în stadiu incipient, astfel că şansele de vindecare sunt foarte mari

Mama Biancăi Drăguşanu a fost diagnosticată, zilele trecute, cu cancer de piele. Din fericire, boala a fost descoperită în stadiu incipient, astfel că şansele de vindecare sunt foarte mari.

Bianca Drăguşanu a recunoscut că mama sa a fost fost diagnosticată cu cancer de piele, în urma unui control de rutină. Medicul i-a extras doamnei Madi aluniţa cu probleme, de pe nas, iar acum femeia este în recuperare. Din fericire, şansele de a se vindeca complet sunt foarte mari, deoarece boala a fost descoperit la timp.

„Da, are o problemă medicală. Avea o aluniţă care timp de doi ani a tot crescut, se modifica şi o deranja. Era pe nas. Am fost cu ea la doctor şi după un control a fost diagnosticată cu cancer de piele”.

Citește continuarea pe Libertatea.ro.

Rețeta pe care o vei repeta la infinit: Tiramisu cu ciocolată și jeleu de fructe... Luisana Lopilato, micuța răzgâiată din „Rebelde Way” este una dintre cele mai frumoase femei ale planetei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x