Antena Căutare

Ce se întâmplă dacă îţi clăteşti părul cu zăpadă. EFECTE GARANTATE! Bunicile noastre foloseau trucul în fiecare iarnă

Îngrijirea părului este o necesitate în orice anotimp, cu atât mai mult iarna.

Ce se întâmplă dacă îţi clăteşti părul cu zăpadă. EFECTE GARANTATE! Bunicile noastre foloseau trucul în fiecare iarnă
| Sursa foto: downtownmagazinenyc.com

Îngrijirea părului este o necesitate în orice anotimp, cu atât mai mult iarna. Dacă fugi de zăpadă de afară pentru că o consideri nocivă pentru sănătate, ar trebui să te gândeşti de două ori înainte.

Clătirea părului cu zăpadă este recomandată de hair-stylisti întrucât are un efect tonifiant asupra firelor de par. Bunicile noastre şi femeile de la ţară ştiau de acest truc şi se spălau pe vremuri cu apă de ploaie sau zăpadă ca să nu le cadă părul. Podoaba lor capilară era demnă de orice reclamă pentru produse de îngrijire a părului.

Atenţie! Atunci când vrei să îţi clăteşti părul cu zăpadă, omătul trebuie să fie topit.

Pentru că acest tratament inedit să îşi facă efectul, nu uită de trucurile naturiste recomandate împotriva căderii părului. Iată ce trebuie să faci înainte să îţi clăteşti părul cu nea.

1. Toacă 4-5 ardei iuţi şi amestecă pulberea cu un şampon simplu, fără arome. Ardeii iuţi conţin capsaicina, element esenţial pentru creşterea părului. Poţi de asemenea, să combini ardeii iuţi tocaţi.

2. Spală-te pe cap frecvent cu ceai verde sau suc de aloe vera. Prepară sucul la ţine acasă cu ajutorul frunzelor de aloe vera. Adaugă în apă şi aloe vera puţină miere.

3. Sucul de usturoi este excelent pentru femeile care se confruntă cu erodarea vârfurilor firelor de par. Răsfaţă-ţi podoabă capilară cu suc de usturoi de două ori pe săptămâna şi vei vedea că volumul pe care îl credeai pierdut este tot acolo, scrie Revista Teo.


Ai nevoie de 50 de grame de miere de albine proaspătă, o linguriţă de praf de ardei iute, 50 de mililitri de ulei de ricin şi o lingură de scorţişoară.

Se încălzesc toate ingredientele după care aplici masca la rădăcina părului tău. Masează cu încredere timp de 5 minute şi lasă masca pe cap timp de alte 15 minute pentru a-şi face efectul. La final, nu uită să îţi clăteşti părul cu zăpadă topită sau apă de ploaie.

Foloseşti acasă BECURI ECONOMICE? Iată cât de periculoase sunt! Nu îţi mai pune copiii în pericol!... A emoţionat pe toată lumea! Ascultă-l pe Florin Ristei interpretând Pink Floyd, "Wish you were here"!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x