Antena Căutare

Chef la cuțite, șef la glume! Chef Florin Dumitrescu: "Maestrul Bendeac este un mare actor, dar nu îl distribuie nimeni în filme"

Chef Florin Dumitrescu, juratul emisiunii "Chefi la Cuțite", invitat la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast "tăios" la adresa juraţilor, prezentatorilor și nu numai.

Chef Florin Dumitrescu îi ia la "roast" pe toți jurații iUmor! Cariera lui Mihai Bendeac a fost presărată cu sare și piper în doar câteva momente: "Trăiesc aceeași dramă ca marele maestru Bendeac. Eu sunt bucătar, chef, dar nu am timp de cârciumă. Maestrul Bendeac este un mare actor, dar nu îl distribuie nimeni în filme"

Chef Florin Dumitrescu, juratul emisiunii "Chefi la Cuțite", invitat la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast "tăios" la adresa juraţilor, prezentatorilor și nu numai.

Prima vedetă căreia i s-a adresat a fost Delia, spunându-i cu entuziasm că ar dori să facă și el parte din jurizarea de la iUmor, recomandându-l numeroase atuuri, printre care și umorul: "Îmi plac mașinile mari, știu să înjur fără să mă repet vreo 10 minute și n-am umor exact ca Delia".

Nici Bendeac nu scapă neciufulit, așa că Chef Dumitrescu îi declară ura veșnică pentru un motiv bine întemeiat: "Tu ești vinovat că îl avem în viețile noastre pe Vlad Dăgulin, acest Bendeac wanna be cu păr și cu accent și pentru asta te urăsc".

Când vine vorba de Cheloo, situația devine foarte serioasă: "De Cheloo am scris niște chestii și acum îmi este rușine să le zic. El în 12 albume cât a scos, a înjurat cât am înjurat eu într-o ediție de "Hell's Kitchen".

Și tocmai în momentul în care credeam că prezentatorii de la iUmor au scăpat cu basmaua curată, a venit momentul lor de "glorie"!

Urmărește întregul moment video și ascultă tot roast-ul lui Chef Dumitrescu:

Carmen Tănase, roast "acid" la iUmor: "Delia, ești în primele trei cele mai mari cântărețe pop...de la t... Gabriel Cotabiță face senzație pe scena de la iUmor: "Am vorbit cu ceva reprezentante ale sexului frumos și am flat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x