Gabriel Cotabiță face senzație pe scena de la iUmor: "Am vorbit cu ceva reprezentante ale sexului frumos și am flat că ești gigantic"

Cunoscutul cântăreț Gabriel Cotabiță, invitat la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast la adresa juraţilor, prezentatorilor și nu numai.

Vulpoiul bătrân, Gabriel Cotabiță face atmosferă de zile mari pe scena iUmor! Pus pe glume ca întotdeauna, Gabriel le dă lovitura de grație juraților de la iUmor: ,,Delia, încep cu tine că ești nașa mea. "Ți-am spus de foarte multe ori că ești adorabilă. Și ești. Asta că nu am avut niciodată puterea să-ți spun adevărul"

Ajuns pe scena de la iUmor, Gabriel Cotabiță este puțin intimidat, dar foarte repede intră în pielea vulpoiului bătrân și îi ia la "roast" pe jurați, pe el, dar și pe colegii lui de breaslă: "Împreună cu Mihai Cocoș am înfințat o formație numită VH2 pentru că simțeam o nevoie imensă. Simțeam nevoia de bani"

Chiar dacă nu a fost prezent, Dan Bitman nu a rămas neluat la "roast": "Bitman este un om minunat, i-am dat cu drag pe mână Holograf și după cum vedeți, în numai 20 de ani, a ajuns să prezinte emisiuni de copii".

Dar cum nu vrea să facă discriminări, urmează rândul lui Temișan: "Mi-a plăcut să demonstrăm că poți avea succes și la bătrânețe ca să aibă și Temișan încredere în el. Nu are șanse, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să aibă încredere"

După mari emoții din partea juraților a venit și rândul lor: "Delia, ți-am spus de foarte multe ori că ești adorabilă. Și ești. Asta că nu am avut niciodată puterea să-ți spun adevărul"

Mihai Bendeac intră în pământ de rușine "Nu reușește să prindă ce are de făcut nici acum, după atâția ani. Mihai a jucat în multe filme și seriale, este un actor cunoscut. A avut un rol de "tip în club", a intrat la secunda 40 și a ieșit la secunda 42"

Nu rata întregul moment video și ascultă ce lovituri sub centură a primit Cheloo: "Tu ai fi fost foarte bun la Vocea României. Nu știu de ce nu te-au luat, că aveau nevoie de cineva să tundă iarba"

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Ultimele știri