Căutare Live

Cum să faci poze de calitate cu telefonul pentru a publica anunțul tău

Pentru a face poze de calitate, ai nevoie doar de telefonul tău mobil. Tehnologia a avansat atât de mult, încât putem spune că, în fiecare zi, purtăm cu noi un aparat foto profesionist.

În momentul în care te decizi să vinzi o serie de lucruri sau obiecte pe site-urile de anunțuri generaliste, trebuie să ai în vedere cât sunt de importante fotografiile pe care urmează să le faci produselor respective.

Pentru a face poze de calitate, ai nevoie doar de telefonul tău mobil. Tehnologia a avansat atât de mult, încât putem spune că, în fiecare zi, purtăm cu noi un aparat foto profesionist. De aceea, astăzi, îți vom spune câteva trucuri care te vor ajuta să faci poze de calitate cu telefonul pentru a publica anunțul tău.

Lentila curată - înainte de a face poze, asigură-te că ai curățat foarte bine camera telefonului de amprentele degetelor și de praf. Având în vedere că folosim telefonul atât de des, este inevitabil să nu rămână vreo amprentă pe cameră.

Lumina, focalizarea și culoarea - o regulă general valabilă, care se aplică și în cazul fotografiei de produs este următoarea: lumină, focalizare și culoare. Pentru a reuși să faci o serie de poze de calitate, nu ai nevoie de vreo aparatură specială, ci doar de lumină naturală și de camera telefonului tău mobil.

Ideea este să faci pozele pe timpul zilei, atunci când lumina este foarte puternică. Pentru a pune în evidență produsul pe care vrei să îl fotografiezi, cel mai bine este să improvizezi un fundal alb. Acesta poate fi masa din bucătărie, biroul sau pur și simplu poți folosi niște coli albe.

Încearcă să ai lumina în spatele tău, astfel încât aceasta să pice pe obiect și nu folosi flash-ul.

Nu folosi zoom - dacă vrei ca produsul pe care îl fotografiezi să își păstreze proporțiile reale, dar și detaliile. În cazul în care vrei să evidențiezi un detaliu, poți apela la focusul camerei.

Pentru a descoperi și mai multe trucuri despre cum poți face fotografii de calitate cu telefonul. intră AICI. Între timp, nu uita că pe Lajumate.ro vinzi și cumperi rapid tot ceea ce îți dorești.

O ursoaică cu doi pui amenință un oraș din România!! Ce li se va mai întâmpla dacă ajung printre oameni?... 3 idei de cadouri de Moș Nicolae sub 50 de lei...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri