Antena Căutare

Curse de zbor suspendate în țară. Ce companie aeriană a luat această decizie și cum vor fi afectați românii

Una dintre cele mai cunoscute companii aeriane a luat decizia de a suspenda temporar anumite curse de zbor din țară. Explicațiile cu privire la acest fapt nu au apărut nici până la acest moment, iar românii sunt din ce în ce mai revoltați. Iată care sunt deciziile luate și cum îi afectează pe cetățeni.

Imagine cu un avion în zbor Galerie
Curse de zbor suspendate în țară. | Shutterstock

O compania aeriană a luat o decizie de suspendare a anumitor curse pentru prima parte a anului 2024. În acest caz suspendarea va avea loc începând cu luna ianuarie a anului 2024 până în luna martie a aceluiași an. Totodată, prin această acțiune, compania va reduce și numărul altor zboruri, decizia afectând astfel și alte rute aeriene.

Citește și: Când se întorc elevii la școală după liberul de Sfântul Andrei și 1 decembrie. Revenirea pe băncile școlii este rapidă

Ce curse vor fi suspendate temporar în 2024

Wizz Air a decis ca la final de an să aibă loc o suspendare temporară a opt curse din Timișoara în prima parte a anului 2024.

Zborurile suspendate temporar pe perioada ianuaria 2024 - martie 2024 dau peste cap programul altor rute, iar astfel reducerea semnificativă a numărului de zboruri este inevitabilă.

Compania low-cost suspendă în primele luni ale anului zborurile de pe opt rute care au legătură cu Aeroportul „Traian Vuia” din Timișoara. Atât sosirile, cât și plecările nu vor mai putea fi disponibile timp de trei luni în cazul rutelor vizate.

Citește și: Cod portocaliu de cantități însemnate de apă în mai multe județe ale țării. Până când este valabilă avertizarea meteorologilor

Rutele care nu vor mai putea fi operate în perioada ianuarie 2024 - martie 2024 sunt următoarele:

Timișoara - Bari. Ruta este suspendată în perioada 16 ianuarie - 14 martie 2024.

Timișoara - Bolgna. Ruta este suspendată în perioada 29 ianuarie - 16 martie 2024.

Timișoara - Frankfurt. Ruta este suspendată în perioada 15 ianuarie - 16 martie 2024.

Timișoara - Baden-Baden. Ruta este suspendată în perioada15 ianuarie - 16 martie 2024.

Timișoara – Memmingen. Ruta este suspendată în 14 ianuarie - 2 februarie 2024.

Timișoara – Roma. Ruta este suspendată în perioada 14 ianuarie - 15 martie 2024.

Timișoara – Madrid. Ruta este suspendată în perioada 16 ianuarie - 14 martie 2024.

Citește și: România este lovită din ce în ce mai des de cutremure. În ultimele 10 zile au fost 7 seisme, dintre care doar 2 au avut loc astăzi

În următoarea perioadă se așteaptă anunțarea celorlalte rute operate de la Timișoara care vor suferi modificări. Fie că numărul zborurilor va fi redus sau că acestea vor fi anulate, românii așteaptă veștile pentru a lua în calcul alte companii aeriene pentru zborurile pe care le-au planificat în intervalul acestor luni.

Anunțul conform căruia Wizz Air a suspendat și anulat mai multe curse a fost făcut de BoardingPass, iar persoanele care și-au cumpărat deja bilete pentru aceste rute au primit vestea dezamăgite.

Citește și: Târguri de Crăciun în 2023. Orașele din România se îmbracă de sărbătoare

Compania maghiară nu suspendă și anulează zborurile pentru prima dată, iar românii încep să se reorienteze în pofida prețurilor ridicate către alte companii aeriene care onorează zborurile de care au nevoie.

Până în momentul de față, motivele suspendării și anulării zborurilor de pe cele opt rute nu sunt cunoscute, deoarece nu a apărut niciun comunicat oficial prin care să poată fi transmise astfel de informații.

Citește și: Cât a ajuns să coste un coș de cumpărături pentru Crăciun. Prețurile care îi pun pe gânduri pe tot mai mulți dintre români

De 1 Decembrie se mănâncă fasole cu ciolan. Care sunt cele mai frumoase tradiții de Ziua Națională a României... Întreaga familie a edilului fugar poate intra la închisoare. Ce au descoperit oamenii legii și ce se întâmplă cu Cătălin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x