Antena Căutare

1,26 milioane de euro anual, cel mai mare salariu din Romania. Vezi ce sume urmeaza in top!

Cel mai bine platit manager din Romania a castigat anul trecut 147 de euro pe ora, iar in total, 1,26 milioane de euro. Domeniul care i-a adus acest venit consistent este cel al imobiliarelor, care a fost greu incercat de criza. Exista si alti angajati care castiga intr-o ora cat un salariu minim pe economie. Mai jos puteti citi un top al salariilor din tara noastra.

Cel mai bine plătit manager în 2011 vine din sectorul 2 al Capitalei. Acesta a câştigat anul trecut peste un milion de euro, adică aproape 106.000 de euro lunar. Aceasta este suma pe care a încasat-o după plata impozitelor la stat, care l-au costat 200.000 de euro.

Peste un milion de euro au câştigat şi alţi trei angajaţi din telecomunicaţii, intermedieri monetare şi activităţi sportive, toţi locuitori ai Capitalei. Pentru că au avut salarii mari, au plătit taxe şi impozite către stat de peste jumătate de milion de euro.

Nici în domeniul instalaţiilor electrice unii şefi nu se pot plânge de salarii mici. Un director a reuşit să încaseze în 2011, 866.000 de euro.

Sectoarele de activitate care domină însă topul sunt intermedierile monetare şi consultanţa de afaceri, domenii în care câştigul mediu lunar este de aproape o mie de euro.

Euro, la cel mai mic nivel din ultimele doua luni. Vezi cotatia BNR... Prabusirea sectorului imobiliar a afectat sute de romani. Milioane de euro, pe apa sambetei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x