Antena Căutare

Accesorii petreceri si top 10 sfaturi pentru a avea o petrecere a burlacitelor perfecta!

Cel mai bun prieten sau sora ta se casatoreste in curand! Tu, vei fi domnisoara ei de onoare, deoarece ai fost aproape de ea de cand a primit cererea in casatorie (ai fost prima care a stiut) si vei fi alaturi de ea in fata altarului. Este un rol important, care te umple de bucurie, dar care implica si anumite responsabilitati.

Accesorii petreceri si top 10 sfaturi pentru a avea o petrecere a burlacitelor perfecta!
Accesorii petreceri si top 10 sfaturi pentru a avea o petrecere a burlacitelor perfecta!

De asemenea, mai ai ceva cu adevarat important de facut: este momentul sa incepi sa te dedici organizarii unei petreceri a burlacitelor! Nu este niciodata prea tarziu sa ne gandim la un eveniment cu adevarat special, o zi de distractie si la petrecerea dedicata viitoarei mirese, pentru a fi impartasita cu toti prietenii ei. Nu este absolut usor sa organizezi acest tip de eveniment: multi oameni trebuie sa fie de acord (poate nu toti se cunosc), fiecare cu nevoi diferite, timp, buget, gusturi diferite ... poate fiecare cu dorinta de a propune (si de a impune) ideea lui. Insa, urmand sfaturile noastre, petrecerea burlacitelor pentru „viitoarea” mireasa va fi pur si simplu cea mai tare din an!

Prima regula de aur, cea pe care nu trebuie sa o uiti niciodata: alege ceva care sa se potriveasca personalitatii miresei, de la locatie si pana la accesorii petreceri! De exemplu, daca este tipul nesportiv prin excelenta, nu o lua la rafting sau parasutism pentru ca nu se va distra, nu o duce in club special pentru femei, mai ales daca stii ca nu are simtul umorului. Trebuie sa o cunosti foarte bine pentru a alege. Din fericire insa, in ceea ce priveste accesoriile pentru petreceri, exista diferite tipuri, pentru orice gust si stil. Magazinul online petreceristilate.ro iti ofera o asenemea gama diversificata pentru a o distra pana si pe cea mai ursuza viitoare mireaza.

De asemenea, iti vom oferi sfaturi fantastice, iti vom sugera multe idei pentru petrecerea burlacitelor, astfel incat va fi o zi de neuitat. Esti gata?

Sa incepem cu sfaturile!

1. Alege bine organizatorii!

Daca prietenele tale ar fi Spice Girls, cea potrivita sa incredinteze aceasta sarcina ar fi Victoria: eleganta si rafinata, are aerul cuiva care stie sa organizeze o petrecere draguta, fara a impune doar gusturile ei, dar mai ales gandindu-se la mireasa. Daca nu te pricepi, poti cere ajutorul unor profesionisti din domeniul restaurantelor sau poti gasi pe internet sfaturi minunate despre diferite tipuri de petreceri. Cu putina imaginatie si accesoriile potrivite, poti organiza cea mai tare petrecere pentru prietena sau sora ta!

2. Ziua potrivita

Distractie maxima seara, dar dimineata … ziua nuntii! Niciodata sa nu organizezi o astfel de petrecere cu o seara inainte de nunta! De ce? Cu siguranta, seara va fi organizata cu bauturi alcoolice. Cand bei prea mult si dormi putine ore, te vei trezi cu cearcane a doua zi! Nu iti doresti sa se vada asta in fotografii si sa nu te poti distra la nunta. Alege sa sarbatoresti cu cel putin o saptamana inaintea zilei mari si urmeaza dieta de detoxifiere, care se aplica si miresei.

3. Doar oaspetii!

Un lucru pe care nu trebuie sa il faci este sa inviti la petrecerea burlacitelor prieteni care nu sunt invitati si la nunta. Se vor simti dati la o parte daca miresa nu ii invita la nunta si, de asemenea, este un gest urat sa ii aduci la o astfel de petrecere. Asa ca gandeste-te bine cine vine la nunta.

4. Nu amesteca companiile

Cu toti avem diferite grupuri de prieteni, pe care ii apreciem din diferite motive, in ciuda diferentelor. Daca doresti ca la petrecere sa fie o atmosfera placuta si vesela, nu amesteca companiile, ci concentreaza-te pe un grup de prieteni apropiati. Grupul cu care mireasa merge, de obieci, in club este cel perfect!

5. Tine cont de gusturile miresei

Despre petrecerea burlacitelor se spune ca este petrecerea pentru prietene, in timp ce casatoria este pentru mire si mire. Nimic mai fals! Nunta este a mirilor, inclusiv aceasta parte a petrecerii de dinainte de casatorie, asa ca nu ezita sa alegi lucruri care ii plac miresei si care nu o vor face sa se simta incofortabil. Daca nu doreste tiare cu accente vulgare, nu le achizitiona!

6. Usor cu alcoolul!

Nu mai ai 18 ani si o mahmureala colosala nu este neaparat sinonima cu distractia. Bautura nu va lipsi, dar nu este nimeni obligat (si nici recomandat) sa bea peste masura! Exista multe activitati alternative potrivite pentru burlacite: un tea party intre domnisoare, o zi de rafting sau o petrecere tematica de fitness, doar pentru a numi cateva care nu includ rauri de alcool.

7. Nu cheltui prea mult!

Indiferent daca platesti tu sau mireasa, incearca sa te limitezi la un buget. Nu trebuie sa intre nimieni in faliment pentru petrecerea burlacitelor. De aceea, daca nu ai un buget prea mare, un apartament si cateva accesorii de petrecere de la Petreceri Stilate sunt perfecte.

8. Ceea ce se intampla in acea noapte ramane un secret

La petrecere trebuie sa te distrezi si mireasa sa fie in centrul atentiei! Interdictie absoluta pentru toti prietenii de a posta fotografii sau videoclipuri ale serii pe retelele de socializare si interzice complet smartphone-urile! Ce se intampla la aceasta petrecere, ramane un secret. Important este ca toata lumea sa se distreze.

9. Nimeni nu vine cu partenerul

A face petrecerea burlacitelor este o nebunie completa! Desigur, nu vor fi certuri in cuplu sau gelozie, dar vrei sa te distrezi la petrecere, si tu, si mireasa. Mireasa trebuie sa se bucure de aceste ultime momente ca single, la fel ca toate prietenele ei!

10. Vibratii bune!

Si iata-ne in cel mai important punct dintre toate: starea de spirit! Scopul real al oricarei petreceri de burlacite este sa te distrezi si sa petreci o seara memorabila alaturi de mireasa si de prietenele apropiate. Trebuie sa va bucurati impreuna sa petreceti un moment atat de frumos si intens. Fara prelegeri, nu este momentul pentru critici, comentarii neplacute sau intrebari incomode, doar rasete si „vibratii bune”, pentru amintiri pe care le veti avea toata viata!

Vata bazaltica, solutia perfecta pentru izolatii imobile venita prin cei de la E-izolatii.ro!... KLM nu va opera zborul Amsterdam – Bucureşti între 28 martie - 3 mai. Compania va opera 10% din numărul normal de zborur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x