Antena Căutare

Actualizati-va datele la banca pana la 1 aprilie sau vi se blocheaza conturile

Atentie mare la relatia cu bancile! Daca nu ati trecut pe la banca sa va actualizati datele personale si daca nici nu mergeti pina pe 1 aprilie, riscati sa va alegeti cu conturile blocate: asta inseamna ca nu mai puteti scoate nici un ban, nu mai puteti face nicio tranzactie cu banii dumneavoastra.

Romanii s-ar putea trezi cu banii blocati in banci, daca pana la 1 aprilie nu-si actualizeaza datele personale. Normele BNR prevad ca bancile au dreptul sa blocheze conturile persoanelor care nu au completat un formular la sediul bancii unde au contul si nu au dus o copie dupa buletinul de identitate.

"Dupa 1 aprilie, daca clientul nu a facut actualizarea, nu va mai putea sa opereze in cont, dar cardul nu se inchide cardul si nu se pierd banii", spune purtatorul de cuvant al BNR, Mugur Stet.

Actualizarea datelor se poate face si dupa 1 aprilie, dar dupa aceasta data persoanele care nu au trecut pe la banca se pot trezi in situatia de a avea banii din cont blocati.

Noul Mercedes S-Klasse Plug-In Hybrid consuma 3l/100 km... Ratingul de tara al Romaniei, revizuit de la negativ la stabil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x