Antena Căutare

Ai o idee bună de investiții? Află mai multe despre condițiile de aplicare pentru credite nebancare!

Indiferent ca ai o oportunitate buna de afaceri sau ca un influx de bani te poate ajuta sa cresti profiturile companiei deja existente, exista multe solutii financiare pe care poti conta! Dintre acestea, poate ca cele mai la indemana sunt creditele oferite de institutiile financiare nebancare din Romania!

Ai o idee bună de investiții? Află mai multe despre condițiile de aplicare pentru credite nebancare! Galerie
Cum aplici pentru un credit nebancar

Prin urmare, daca ai nevoie de un sprijin financiar, indiferent de motive, poti solicita credite nebancare de la Provident! De avantajele alegerii acestei companii au beneficiat deja peste un million de clienti, in cei peste 13 ani de activitate Provident in Romania, timp in care profesionalismul, transparenta si respectul fata de clienti au stat la baza fiecarui imprumut acordat.

Asadar, vrei sa afli mai multe despre cum poti obtine si tu credite nebancare de la Provident? Iata ce trebuie sa retii:

In primul rand, la Provident ai parte de dobanda fixa la credite nebancare, pe toata durata contractului. In al doilea rand, Provident este o companie care analizeaza cu atentie fiecare dosar, pentru a se asigura ca toti clientii beneficiaza de ajutor in conditiile gestionarii responsabile a imprumutului.

Ai o idee bună de investiții? Află mai multe despre condițiile de aplicare pentru credite nebancare!

Cum aplici pentru un credit nebancar

Cum aplici pentru un credit nebancar

Nu in ultimul rand, seriozitatea reprezentantilor dar si politica transparenta de creditare sunt atuuri care stau la baza oricarui contract. Prin urmare, daca doresti sa aplici pentru credite nebancare Provident, trebuie sa ai in vedere urmatoarele conditii de solicitare:

  • Varsta de 18 ani impliniti;
  • Cetatenie romana;
  • Adresa de domiciliu sau de resedinta pe teritoriul Romaniei;
  • Un venit minim de 300 de Lei pe luna, dovedibil (se poate aduce si talonul de pensie, venit inregistrat la ANAF, adeverinta de salariu etc.);
  • Un numar de telefon valabil.

Cum solicit credite nebancare Provident?

Dupa ce te asiguri ca indeplinesti toate criteriile de mai sus, ai doua posibilitati la indemana pentru solicitarea unui imprumut:

1. Intra pe site-ul Provident.ro si completeaza formularul prezent. Tot aici gasesti si un simulator de credite nebancare, ce te ajuta sa iti calculezi valoarea ratelor sau perioada de rambursare in functie de suma imprumutata dar si de serviciile auxiliare si optionale alese.

Poti alege, contra-cost, serviciul optional si auxiliar de gestionare la domiciliu al imprumutului. Acest serviciu presupune ca, in momentul in care solicitarea ta pentru credite nebancare a fost aprobata, un reprezentant Provident se va deplasa pana la domiciliul tau intr-un interval de 48 de ore pentru a-ti inmana personal banii si pentru semnarea contractului. Apoi, saptamanal sau lunar, reprezentantul te va vizita pentru colectarea rambursului.

Alternativ, poti opta pentru serviciul standard prin transfer bancar, caz in care vei avea nevoie si de un cont la una dintre bancile din Romania.

2. Poti solicita credite nebancare si prin intermediul telefonului, apeland unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 sau 021 275 75 75. Intervalul de timp in care poti solicita telefonic un imprumut este de luni pana vineri, intre orele 8:00 si 20:00 sau sambata intre 9:00 si 17:00. Pentru orice fel de intrebari sau nelamuriri, poti contacta aceleasi numere intre orele 9:00 si 17:00, de luni pana vineri!

Nu uita sa pregatesti din timp documentele de care ai nevoie pentru a solicita credite nebancare Provident, pentru ca reprezentantul sa poata verifica rapid informatiile.

In cazul in care toate conditiile de aplicare au fost respectate intocmai, dosarul tau va fi trimis departamentului de Credit Risk, care il va analiza cu atentie. Astfel, daca esti eligibil pentru solicitarea de credite nebancare, vei fi instiintat rapid cu privire la acest lucru, de catre un reprezentant Provident..

Opteaza pentru credite nebancare Provident si profita de oportunitatile de investitii. Beneficiezi de corectitudine, transparenta totala in privinta contractului si a costurilor, de dobanda fixa si de multa seriozitate! Vino la Provident si pune-ti planurile de viitor in aplicare!

Ministrul Fondurilor Europene anunţă semnarea unor contracte de finanţare de aproape un miliard euro, în ultima lună, pe... Îți dorești o afacere de succes? Apelează la serviciul de consultanță în afaceri oferit de către ADISAF...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x