Antena Căutare

Ajutor de la stat pentru motorină! Ce români pot primi bani pentru combustibil

Informația momentului pentru români, după ce oficialii au anunțat că bugetul a fost majorat și o anumită categorie de români va primi mai mulți bani!

Informația momentului pentru români, după ce oficialii au anunțat că bugetul a fost majorat și o anumită categorie de români va primi mai mulți bani!

AJUTOR DE STAT. Informația a fost făcută publică în cursul zilei de vineri, atunci când Ministerul Agriculturii a anunțat detalii despre proiectul de act normativ ce crește suma alocată pentru plata ajutorului de la stat în anul 2019 de la 580 de milioane de lei la 589.6 milioane de lei, pentru a se asigura resursele necesare plății ajutorului de stat pentru perioadei aprilie – iunie 2019.

Pentru cei care nu știu, românii pentru anul 2019, cuantumul sprijinului financiar este de 1,7964 lei/litru motorina. Așadar românii care practică agricultura primesc bani pentru motorină.

Schema de ajutor de stat se aplica incepand cu anul 2015 prin aplicarea unei rate reduse de impozitare a motorinei utilizata la efectuarea lucrarilor mecanizate, care se acorda sub forma de rambursare.

Ajutor de la stat pentru motorină! Ce români pot primi bani pentru combustibil

AJUTOR DE STAT. Prin această decizie, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) crește ajutorul de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură.

AJUTOR DE STAT. Mai mult, Ministerul Agriculturii lărgeşte lista beneficiarilor care vor încasa acest ajutor de stat, incluzând aici şi organismele/organizaţiile de testare a soiurilor, de cercetare respectiv universităţile, institutele şi staţiunile de cercetare-dezvoltare din domeniul agricol, informează cei de la bugetul.ro.

CINE PRIMEȘTE BANI DE MOTORINĂ DE LA STAT

Beneficiarii schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura sunt: producatorii agricoli, persoane fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale si/sau persoane juridice, grupuri de producatori recunoscute, sau organizatii de producatori recunoscute, dupa caz, care exploateaza terenuri agricole/detin, cresc sau exploateaza animale, individual sau in forme de asociere; organizatiile si federatiile de organizatii de imbunatatiri funciare; organismele/organizatiile de cercetare, respectiv universitatile, institutele si statiunile de cercetare-dezvoltare din domeniul agricol, arată cei de la stiriagreicole.ro.

Volumul total al cifrei de afaceri din comerţul cu autovehicule şi motociclete, serie brută, a crescut cu 7,2% în primel... BNR Curs valutar 13 septembrie 2019. Cum schimbăm azi euro și dolarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x