Antena Căutare

S-a decis: tichetele de masă, valoare mai mare! Cât vor primi românii

Vestea momentului pentr milioane de români, după ce Sentul a anunțat ce schimbare pregătește pentru perioada următoare!

Vestea momentului pentr milioane de români, după ce Sentul a anunțat ce schimbare pregătește pentru perioada următoare!

Un nou proiect legislativ prevede modificarea valorii tichetelor de masă. Vă reamintim că, în prezent, acestea au valoarea de 15,18 lei.

Totuși, senatorii au ajuns la concluzia că tichetele de masă trebuie majorate până la 20 de lei. Inițiatorii proiectului susțin că, în prezent, suma de 15.18 lei nu este suficientă pentru ca un angajat să își cumpere o masă de prânz. Mai mult decât atât, creșterea este necesară și pentru că, în medie, o masă de prânz a ajuns să coste undeva la 21.4 lei.

S-a decis: tichetele de masă, valoare mai mare! Cât vor primi românii

Un alt motiv pentru care cei care au inițiat acest proiect legislativ au propus modificarea este faptul că valoarea de aproximativ trei euro a tichetului de masă din România este una dintre cele mai mici din Europa, unde valorile tichetelor sunt cuprinse între șase și 11 euro.

Depinde totuși de angajator ce valoare decide să ofere la tichetele de masă, căci valoarea stabilită prin lege este maximală, cea ce înseamnă că angajatorul poate oferi suma respectivă sau una mai mică.

Conducerea London Stock Exchange va analiza o ofertă de preluare neaşteptată din partea bursei din Hong Kong, de 39 mili... Modificare importantă pentru românii care plătesc cu cardul! Începând de sâmbătă, 14 septembrie 2019, se schimbă totul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x