Antena Căutare

Bucurestiul a urcat 8 locuri in topul celor mai bune orase europene pentru afaceri

Bucurestiul devine tot mai tentant pentru oamenii de afaceri. Intr-un studiu realizat de Cushman&Wakefield, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata intermedierilor imobiliare, Bucurestiul a urcat opt pozitii, ajungand pe locul 27, intr-un top al celor mai bune 36 de orase pentru afaceri, informeaza Radio France Internationale (RFI).

Bucurestiul a urcat de pe penultima pozitie pe pozitia 27, in principal datorita unor avantaje competitive fata de alte orase: oferta mare de spatii de birouri ieftine si infrastructura in dezvoltare, potrivit Cushman&Wakefield.

Clasamentul este dominat de orase precum Londra, Paris si Frankfurt, aflate pe primele trei pozitii si urmate de Amsterdam, Berlin sau Moscova.

Studiul, intitulat Monitorul Oraselor Europene si realizat pe baza unor chestionare completate de peste 500 de firme, arata ca Bucurestiul a devenit extrem de atractiv si datorita costurilor cu forta de munca. Astfel, Bucurestiul a castigat 15 pozitii, plasandu-se pe locul 4, potrivit RFI.

Intre orasele depunctate de investitorii straini se numara Roma, care a cazut de pe pozitia 28 pe pozitia 35.

Retrogradate cu cateva trepte au fost si orasele Barcelona si Bruxelles, aflate anii trecuti in top 5 destinatii de afaceri.

Foto: Intactimages

Costel Ceocea, SIF Moldova: Nu am semnat inca acordul cu Erste, dar ne-am clarificat multe dintre necunoscute... SOCAR si Bayerngas, interesate de proiectul Nabucco...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x