Antena Căutare

Cele mai bune oferte de Crăciun și Revelion pe litoral. Cât costă patru nopți de cazare în Mamaia, cu demipensiune și masă festivă inclusă

Când vine vorba despre vacanţa de Crăciun, cei mai mulţi oameni se gândesc la staţiunile de pe Valea Prahovei sau la pensiunile din Bucovina şi Maramureş! Dar nici sărbătorile la malul Mării Negre nu trebuie ignorate. Mai ales că hotelierii de acolo conştientizează faptul că - pe timp de iarnă - puţină lume e tentată să meargă pe litoral.

Când vine vorba despre vacanţa de Crăciun, cei mai mulţi oameni se gândesc la staţiunile de pe Valea Prahovei sau la pensiunile din Bucovina şi Maramureş! Dar nici sărbătorile la malul Mării Negre nu trebuie ignorate. Mai ales că hotelierii de acolo conştientizează faptul că - pe timp de iarnă - puţină lume e tentată să meargă pe litoral. Contraatacă, însă, cu nişte oferte greu de refuzat. Şi, ca să se asigure că vor avea clienţi, acum acceptă şi voucherele de vacanţă.

Nu sunt multe hoteluri care îşi ţin porţile deschise şi în sezonul rece. Însă, cele care o fac, au grijă să nu-i lipsească nimic turistului care alege sărbătorile de iarnă la mare.

Relaxarea este cuvântul de bază. Majoritatea hotelurilor oferă gratuit accesul la zonele de terapie şi masaj. Cât despre preţul unui pachet de cazare. o familie poate petrece Crăciunul sau Revelion cu un voucher de vacanţă. „Dacă au carduri de vacanţă pot veni şi pot plăti direct în recepţie, însă dacă au vouchere de vacanţă se pot adresa tour-operatorilor”, a explicat Nicolae Bucovală, hotelier.

„Avem un pachet "Winter Escape" în care oferim trei nopţi de cazare, iar a patra este gratuită. Preţul pentru două persoane este 960 de lei, unde este inclus micul dejun şi accesul SPA.”

Tot cu bani de pe tichet, turiştii pot beneficia şi de o masă de Crăciun cu bucate tradiţionale şi colindători la uşă. Iar de Revelion, pretrecerile tematice sunt garantate.

În Mamaia, la hotel de patru stele, oferte care pornesc de la 850 de lei de persoană - patru nopţi cazare cu demipensiune şi cina de Revelion inclusă în tarif. Demipensiunea include mic dejun şi cină, cina de Revelion, carnaval pe data de 1.

SONDAJ: Lipsa banilor, a cunoştinţelor necesare şi a încrederii în forţele proprii, obstacole pentru tinerii cu idei de ... Boeing colaborează cu Porsche pentru un concept de vehicul electric zburător...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x