Căutare Live

Cîţu spune că încasările la buget pentru luna ianuarie sunt cu 300 de milioane de lei mai mari decât programul prevăzut pentru prima lună a anului.

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a anunţat, marţi, în şedinţa de Guvern, că încasările la buget pentru luna ianuarie sunt cu 300 de milioane de lei mai mari decât programul prevăzut pentru prima lună a anului.

Florin Cîţu a informat Guvernul, marţi, în şedinţa executivului, că încasările realizate la buget sunt cu 300 de milioane de lei mai mari raportat la programul de încasări prevăzut pentru prima lună a anului. În acest context, primul ministru Ludovic Orban a cerut ministrului Finanţelor să solicite angajaţilor ANAF să "atace” marea evaziune fiscală şi nu micii comercianţi. "Asta e o veste bună, dar nu trebuie să ne oprească din atingerea obiectivelor pe care le-am stabilit. Să mai lase în pace comercianţii şi mai ştiu eu ce pensiune pe care le călăresc tot timpul atunci când vor să îndeplinească planul şi să atace evaziunea acolo unde este ea, pe ţigări, în domeniul legume-fructe... Acolo vreau atacul”, a spus Ludovic Orban.

Sursa : news.ro

Tipografia Rottaprint anunţă investiţii de patru milioane de euro în 2020. Compania a încheiat anul trecut cu afaceri în... Băncile din România lansează o campanie prin care îşi propun să îmbunătăţească dialogul cu publicul larg...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri