Antena Căutare

Daniel Constantin: "Romania poate deveni principalul producator european de orez bio"

Romania poate deveni numarul unu in Europa in ceea ce priveste cultura de orez bio, daca va sustine in continuare acest sector, a declarat, marti, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, intr-un seminar de profil.

"Unul dintre sectoarele dezvoltate puternic in Romania este cel al orezului. Investitiile italiene in domeniu au fost recunoscute si au fost stimulate astfel incat s-a reusit trecerea orezului pe lista produselor care beneficiaza de sprijin pe zonele defavorizate. In urma discutiilor avute cu acesti investitori, dar si cu ambasadorului Italiei, Romania poate deveni numarul unu in Europa in ceea ce priveste cultura de orez bio, daca va sustine bine acest sector. Cred ca trebuie sa ne stabilim un obiectiv astfel incat in anumite sectoare sa devenim numarul unu", a declarat Constantin, care a anuntat in fata investitorilor italieni ca prioritatea Guvernului in agricultura este legata de reabilitarea sectorului de irigatii.

Citeste continuarea articolului in Jurnalul!

Merita sa mai investesti in imobiliare? DA, dar numai in anumite sectoare... Banca Nationala si Ministerul de Finante au de rambursat 13 miliarde de euro in urmatorii doi ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x