Antena Căutare

De la CLASIC la MODERN - Investitii utile in casa

Iti doresti o schimbare in locuinta ta? Ai vrea sa faci mici modificari, diverse ajustari, care sa sporeasca utilitatea achizitiilor existente? Atunci cand planifici un astfel de proiect, trebuie sa iti asumi implicarile pe care el le aduce, precum timpul si energia ta.

Iti doresti o schimbare in locuinta ta? Ai vrea sa faci mici modificari, diverse ajustari, care sa sporeasca utilitatea achizitiilor existente? Atunci cand planifici un astfel de proiect, trebuie sa iti asumi implicarile pe care el le aduce, precum timpul si energia ta. Stabileste un buget, care sa cuprinda toate investitiile pe care doresti sa le faci, incadrandu-le intr-un timp aproximativ de realizare.

Cand esti dispus sa faci schimbari, minore sau majore, ai nevoie de ajutor, fie pentru sfaturi si indrumare, fie pentru aplicarea tuturor ideilor pe care le ai. Apeleaza mereu la profesionisti si nu face compromisuri cand este vorba de calitatea ajutorului primit, in mod special daca schimbarile implica inlocuirea sistemului electric, tevile de gaz si apa, ori siguranta si protectia locuintei.

Utilitate si confort

Atunci cand decizi ca este cazul unei schimbari in casa, fie ca simti nevoia unei imbunatatiri a aspectului, ori a achizitiilor pe care le ai, este foarte important sa pui accentul pe:

  • Calitate;
  • Durabilitate
  • Utilitate;
  • Aspect estetic;
  • Confort (daca este cazul).

Daca nu consideri ca este cazul sa cumperi produse noi, precum aparate electrocasnice sau piese de mobilier, ai in vedere imbunatatirea acestora, aplicandu-le diverse accesorii. Un ajutor de nadejde sunt vestitele roti de carucioare, foarte practice atat pentru dormitoare si sufragerie, cat si pentru bucatarie si baie. Acestea se monteaza simplu si rapid, permitandu-ti sa muti obiectele pe care sunt amplasate, fara a degrada suprafata pe care sunt folosite (parchet/linoleu/covor), protejandu-ti, totodata, sanatatea. Efectul acestora se vede atat pe termen scurt, cat si lung, datorita mobilitatii pe care o ofera.

O achizitie foarte practica, ce te va ajuta pe parcursul intregului an, indiferent de anotimp, este montarea unui panou radiant electric, acesta fiind perfect pentru baie si sufragerie. Design-ul simplu, minimalist, este perfect pentru plusul de modernitate pe care doresti sa il aduci locuintei tale.

De la CLASIC la MODERN - Investitii utile in casa

Integrarea stilului modern, in cel clasic

Pentru a fii sigur de imaginea de ansamblu pe care schimbarile facute le aduc locuintei tale, te poti consulta cu specialisti in design-ul interior, astfel incat, aceasta sa ofere o ambianta placuta, favorizandu-ti stilul de viata intr-un mod sanatos si echilibrat.

Schimbarile pe care le faci, trebuie realizate organizat, evitand producerea unui haos general, in care ceea ce ai deja si ceea ce urmezi sa achizitionezi, sa produca un dezechilibru general. Fie ca este vorba despre un amalgam de elemente stilistice din mai multe curente artistice, de aranjamentele pe care le faci, ori de obiectele pe care le ai si cele pe care le vei lua, nu uita de crearea unui echilibru, atat practic, cat si vizual.

Daca iti doresti sa aduci locuintei tale un plus de modernitate, inspira-te din stilurile artistice si decide ce curent ti se potriveste mai bine. Toate pun accentul pe simplitate si organizare, predominand culorile terne sau pastelate, fara o accesorizare abundenta a pieselor de mobilier sau a elementelor decorative.

Curatenia si organizarea lucrurilor personale influenteaza foarte mult sanatatea si stilul tau de viata, de aceea este important ca ele sa fie echilibrate si sa nu neglijezi atmosfera din casa. Acorda o atentie deosebita atat detaliilor din locuinta ta, cat si imaginii de ansamblu.

De la CLASIC la MODERN - Investitii utile in casa

Realizeaza-ti visele cu incredere si nu da inapoi de la a experimenta lucruri noi. Fii sigur de alegerile pe care le faci si asuma-ti deciziile pe care le iei, avand curajul de a incerca lucruri noi si de a iesi din zona de confort.

Lovitură GREA pentru românii cu credite! Dobânzile ating valori colosale... Curs valutar 27 iunie. Leul s-a apreciat în fața a trei monede principale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x