Antena Căutare

Emil Boc: Iesirea Romaniei din recesiune trebuie privita cu prudenta

Iesirea Romaniei din recesiune trebuie privita cu responsabilitate, prudenta si realism, considera premierul Emil Boc. Primul-ministru a precizat ca „va mai trece o perioada" pana cand romanii vor simti in buzunare cresterea economica.

Cresterea timida a economiei trebuie consolidata in perioada imediat urmatoare, a insistat premierul. In acest context, Emil Boc nu a uitat sa mentioneze ca „masurile nepopulare au fost cele corecte pentru tara".

Cresterea economica nu va fi posibila in continuare daca nu se apasa pe acceleratia reformei. (...) Nu avem voie sa cadem in patima populismului, trebuie sa punem accent pe investitii, pe locuri de munca si pe implementarea fondurilor europene", a precizat seful Guvernului.

In final, Emil Boc a declarat ca stie ce eforturi au facut romanii si ca tine sa le multumeasca pentru acest lucru.

Romania a iesit tehnic din recesiune dupadoi ani si jumatate, potrivit primelor estimari anuntate vineri de Institutul National de Statistica (INS). Produsul Intern Brut a crescut cu 0,6% in primul trimestru, fata de ultimelele trei luni ale anului trecut.

sursa: Antena3.ro

foto: Intact Images

Dan Voiculescu: "Romania are o crestere economica de 8 ori mai mica decat Bulgaria"... Inmatricularile de autoturisme in aprilie, doborate de programul „Rabla“...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x