Antena Căutare

Facebook. Ce profit record a înregistrat compania în 2018?

Facebook. Ce profit record a înregistrat compania în 2018? Află din articolul a1.ro, care e profitul record obținut de cea mai mare rețea de socializare din lume, Facebook?

Facebook. Ce profit record a înregistrat compania în 2018?
Facebook | hepta.ro

În anul 2018, profitul platformei de socializare Facebook a crescut cu 39%. Mai mult decât atât, în ultimul trimestru al anului trecut, profitul net al Facebook a crescut cu 61%, atingând 6,88 miliarde de dolari. Cifra de afaceri pe un trimestru a crescut și ea cu 30%, până la 16,9 miliarde de dolari.

În 2018, profitul net a crescut cu 39%, atingând 22,1 miliarde de dolari. Cifra de afaceri a companiei a crescut cu 37%, ajungând la 55,83 miliarde de dolari. Numărul de utilizatori activi a crescut și el peste așteptări, la 2,32 miliarde. Numărul de abonați activi cotidieni este 1,52 miliarde.

Preşedintele director general Mark Zuckerberg declară că Facebook va continua să investească pentru a îmbunătăți protecția datelor. Acesta a mai spus "Ne-am schimbat în mod fundamental modalitatea în care conducem compania pentru a ne concentra pe chestiunile sociale foarte importante”.

Anul 2018 a fost un an greu pentru Facebook deoarece rețeaua de socializare a fost implicată în multe scandaluri. Acestea priveau difuzarea de date ale utilizatorilor și subestimarea manipulărilor politice practicate de Rusia cu prilejul alegerilor prezidenţiale americane din 2016.

Cu toate acestea, Facebook rămâne una dintre cele mai mari platforme de publicitate digitală. Platforma socială contează și pe succesul ridicat al filialei sale Instagram care are mai mult de un miliard de utilizatori în prezent.

Sursă foto: hepta.ro

Curs BNR. Curs Euro Dolar Lira Franc Forint Leva și alte 23 de valute azi... Alegeri 2019. Câți bani sunt alocați de stat pentru alegerile prezindențiale și europarlamentare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x