Antena Căutare

Franţa anunţă că nu va semna cu Marea Britanie un acord comercial prost doar ca Johnson să se încadreze în termenul limită

Franţa anunţă că nu va semna un acord comercial prost cu Marea Britanie doar pentru ca Johnson să se încadreze în termenul limită, informează The Guardian.

Amélie de Montchalin, ministrul francez pentru Afaceri Europene, a declarat luni că Franţa nu va semna un acord comerical prost cu Marea Britanie doar pentru a se încadra în termenul limită, decembrie 2020, al lui Boris Johnson.

Johnson a stabilit acest termen limită excluzând o extindere a perioadei de tranziţie post-Brexit.

„Doar pentru că Boris Johnson vrea un acord cu orice preţ nu înseamnă că vom semna o înţelegere proastă pentru francezi, sub presiunea şantajului sau a programului”, a spus Amélie de Montchalin.

Franţa, a mai spus ea, nu îşi va sacrifica angajaţii din industria pescuitului, fermierii sau companiile. Diplomaţii UE se vor întâlni din nou în această după-amiază pentru a încerca să finalizeze negocierile privind tratatul comercial cu Marea Britanie.

Sursa : news.ro

Colliers: Birourile vor fi vedeta pieţei de investiţii imobiliare în 2020, cu tranzacţii de peste 600 milioane euro... Comisia Europeană: România trebuie să recupereze de la CFR Marfă 570 milioane euro reprezentând ajutor incompatibil...
Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie
Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de...
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi...
Parteneri
Sfaturi de la nutriționiști: alege gustări hrănitoare pentru a evita mesele nocturne
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x