Antena Căutare

Guvernul dă bani! Românii pot primi până la 20.000 de lei, cu o singură condiție! Ce trebuie să faci

Vestea momentului! Guvernul a anunțat că oferă românilor până la 20.000 de lei! Care sunt condițiile și ce trebuie să faci?

Vestea momentului! Guvernul a anunțat că oferă românilor până la 20.000 de lei! Care sunt condițiile și ce trebuie să faci?

Românii care vor să facă economie la factura de energie se pot înscrie în programul "Casa Verde". Doar că, atenţie! De această dată, în loc de panouri solare, statul va da bani pentru sisteme fotovoltaice.

20.000 de lei este suma pe care statul o dă românilor care vor sã-și instaleze panouri fotovoltaice pe case. Cu acești bani pot fi cumpãrate zece panouri, care asigurã jumãtate din consumul unei case de 100 de metri pãtrați. Pentru a reduce costurile la zero, fiecare familie trebuie să mai investească cel puţin încă 20.000 de lei.

CE CONDIȚII TREBUIE SĂ ÎNDEPLINEȘTI

Dar mulți nu au la dispoziție aceastã suprafațã și pot produce mai multã energie decât au nevoie. Aici intervine noutatea. Surplusul se livreazã în rețeaua naționalã, se scade din facturã și, astfel, se amortizeazã investiția. Înainte de toate, trei condiții trebuie sã îndepliniți ca sã vã puteți depune dosarul: sã fiți proprietarul casei, sã nu aveți datorii la stat și sã nu mai fi primit finanțare pentru același imobil.

Dacã le-ați bifat pe acestea, din 9 septembrie 2019 puteți depune actele la agențiile județene pentru protecția mediului. Bugetul proiectului este de 120 de milioane de euro, iar autoritãțile estimeazã cã vor fi 30 de mii de beneficiari.

Scumpiri uriașe la gaz și curent! Cu cât vor crește facturile în perioada următoare... INS: Exporturile au crescut cu 2,1% în primele şapte luni, la 40,73 miliarde euro, iar importurile cu 5,8%, la 50,2 mili...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
7 tipuri de acizi pentru față. Cum îi integrezi în rutina de îngrijire
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x