Antena Căutare

Guvernul ia măsuri radicale în privința ANAF. Instituția care îi caută pe românii datori își va pierde mii de angajați

După ce a fost adoptată o Ordonanță de Urgență prin care salariul minim pe economie va fi majorat de la 1 decembrie, 2018, Guvernul lucrează intens la un proiect care aduce în prim plan un val de restructurări în instituțiile statului, începând de anul viitor, iar cea mai afectată va fi ANAF, instituția care îi care pe românii cu datorii la stat.

După ce a fost adoptată o Ordonanță de Urgență prin care salariul minim pe economie va fi majorat de la 1 decembrie, 2018, Guvernul lucrează intens la un proiect care aduce în prim plan un val de restructurări în instituțiile statului, începând de anul viitor, iar cea mai afectată va fi ANAF, instituția care îi care pe românii cu datorii la stat.

Guvernul va desființa peste 4.000 de posturi, preponderent neocupate din aparatul bugetar. Cele 21 de ministere ar urma să renunțe la aproape 870 de posturi în total, cele mai puține fiind desființate la Ministerul Afacerilor Externe (10), iar cele mai multe la Ministerul Finanțelor (102), potrivit calculelor Profit.ro.

Cea mai afectată insituție de stat ar urma să fie ANAF, unde dispar aproape 3.300 de posturi bugetate.

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, este cel care susține de mai mult timp acest demers, rezultatul fiind că, în final, din cele 4.143 de posturi care vor fi tăiate, 3.378 sunt din subordinea sa.

eMAG Black Friday 2018. Reduceri wow la mașini BMW Ford Skoda Volvo Mini Honda... Badabum Black Friday 2018. Din 16 noiembrie, reduceri de până la 70% pentru clienții Badabum!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x