Antena Căutare

Ion Țiriac, lovitură uriașă în tenis. Afaceristul negociază o afacere de 250 de milioane de euro

Ion Țiriac negociază o afacere de 250 de milioane de euro. Miliardarul român se află în negocieri pentru a ceda licența turneului de la Madrid.

Ion Țiriac, lovitură uriașă în tenis. Afaceristul negociază o afacere de 250 de milioane de euro
Ion Țiriac

Ion Țiriac ar putea ceda licența turneului de la Madrid. Afacerea i-ar aduce în conturi 250 de miliarde de euro.

Negocierile sunt strânse între Țiriac și federația de la Viena. Aceștia sunt pregătiți să construiască un alt stadion și doresc preluarea licenței, începând cu 2025, atunci când competiția ar putea deveni Masters 1000, în locul celei din capitala Spaniei.

Herwig Straka, directorul turneului din Austria, citat de Tennis World: "Vom construi un nou stadion, al cărui cost va fi de 250 de milioane de euro. Turneul nostru ar putea deveni de categoria Masters 1000, în locul celui de la Madrid, chiar dacă Țiriac a cerut 250 de milioane de euro".

Chiar dacă Ion Țiriac a avertizat că va muta turneul, autoritățile din Madrid au confirmat faptul că turneul patronat de român va rămâne în capitala Spaniei până în 2032.

Citește și: Părerea lui Ion Țiriac despre relația Simonei Halep cu Toni Iuruc: "Ține doar de decizia Simonei dacă vrea să continue la cel mai înalt nivel în tenis"

România, în topul țărilor cu cele mai mari taxe pe carburanți. Benzina și motorina urmează să se scumpească la început d... În acest oraș cetățenii vor plăti de la 1 noiembrie mai puțin la factura de energie termică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x