Antena Căutare

Se fac angajări! Unul dntre cei mai mari retaileri a scos la concurs 139 de posturi! Ce salarii și bonusuri vor primi angajații!

Lidl își deschide cel de-al cincelea depozit în localitatea Cordun și a anunțat că face 139 de angajări. Salariile sunt excelente

Unul dintre cei mai mari retaileri face angajări masive în România! Ce salarii și ce beneficii extrasalariale oferă angajatorul! Nu se cer studii superioare!

Lidl, retailerul preferat de majoritatea românilor a anunțat deschiderea celui de-al cincilea depozit în România! Depozitul va fi în localitatea Cordun, județul Neamț. Pentru că nevoia de angajați este mare, iar Lidl pune preț pe angajați, salariile oferite sunt extrem de atractive!

Retailerul are nevoie de 139 de persoane pe posturi de lucrător în depozit (în echipele de Intrare marfă, Pregătire şi Ieşire marfă) şi stivuitorist. Activitatea se estimează că va începe la începutul lui 2019.

El va aproviziona aproximativ 50 de magazine Lidl din Moldova. Acest depozit înseamnă şi peste 200 de noi locuri de muncă în zona operativă şi în cea administrativă. La ora actuală sunt disponibile 139 de posturi.

Salariile de pornire pe care retailerul le oferă potenţialilor angajaţi sunt de 3050 RON brut pentru jobul de Lucrător în depozit (în echipele de Intrare marfă, Pregătire şi Ieşire marfă) şi 3480 RON brut pentru cel de Stivuitorist. Aceste salarii, cele mai mari din retail raportat la aceste posturi, vor creşte odată cu vechimea în companie. În plus, jobul la depozitul din Cordun presupune şi numeroase beneficii: asigurare de viaţă, asigurare privată de sănătate, tichete de masă în valoare de 15 ron/zi, transport gratuit până la depozit, reducere la abonament fitness, tichete Lidl cadou de Paşte şi de Crăciun şi pachete sau vouchere Back to school pentru colegii care au copii în ciclul şcolar primar şi gimnazial.

Jobul de Lucrător în depozit înseamnă numărarea produselor, transportarea paleţilor pe benzile de încărcare şi descărcare, participarea la realizarea inventarelor şi aplicarea principiilor de igienă. Postul de Stivuitorist poate fi obţinut doar dacă potenţialul angajat deţine un atestat ISCIR. Stivuirea şi coborârea paleţilor, prelucrarea cererilor de stivuire venite din partea departamentului Pregătire marfă, transportarea produselor sosite în depozit către locurile de depozitare alocate figurează în fişa postului de Stivuitorist, spune adevărul

BNR Curs valutar 11 ianuarie. Leu se apreciază semnificativ față de francul elvețian... ANAF nu mai pune popriri. Ce noutăți intră în vigoare. Calendar obligații fiscale ianuarie 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x