Antena Căutare

Se fac angajări la început de 2019 în toate aceste domenii! Care sunt criteriile de angajare și de la câți bani începe salariul!

Anul 2019 vine cu multe șanse de angajare în mai multe domenii. Tot ce trebuie să fac este să aplici și să ai studiile și cunoștințele necesare pentru a putea trece de interviu sau de eventualele examene și probe practice la care poți fi supus.

Se fac angajări în MAI! Sute de posturi au fost scoase la bătaie la început de an în cadrul mai multor structuri din Minister

Anul 2019 vine cu multe șanse de angajare în mai multe domenii. Tot ce trebuie să fac este să aplici și să ai studiile și cunoștințele necesare pentru a putea trece de interviu sau de eventualele examene și probe practice la care poți fi supus.

Pentru că așa cum se anunță, 2019 este anul disponibilizărilor, ceea ce înseamnă că vor exista mai multe posturi vacante scoase la concurs.
Astfel peste 940 de posturi vor fi scoase de către Ministerul de Interne după ce au fost aprobate de Guvern.

Toate posturile vor fi ocupate după ce se va da examen, în cursul anului ce urmează. Angajarile din 2019 vor fi făcute prin recrutare din surse externe precum şi din cadrul Ministerului de Afaceri Interne, acolo unde oamenii vor trece din corpul agenţilor sau al subofiţerilor şi ai subofiţerilor, în conformitate cu decizia care a fost luată de structura organizatoare.
2019 este un an al angajărilor în domenii variate și bine cotate. Iată o listă cu toate domeniile către care te poți îndrepta sau reprofila:

Direcția Generală Management Urgențe Medicale; Inspectoratul General al Jandarmeriei Române; Inspectoratul General pentru Imigrări; Direcția Generală Anticorupție; Direcția Generală de Pașapoarte; Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date; Direcția Regim Permise și Înmatriculare a Vehiculelor; Agenția Națională Antidrog; Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane; Academia de Poliție, precum şi în cadrul Casa de Pensii Sectorială.

Conform studiilor care au fost efectuate pe finalul anului trecut, pe viitor, unul din cinci angajatori vor căuta forţă de muncă în acest an şi vor deveni disponibile joburi în agricultură, vânătoare, silvicultură, pescuit, industrie extractivă şi industrie prelucrătoare:

Angajatorii din sectorul finanţe, asigurări, servicii imobiliare şi servicii de afaceri sunt şi ei optimişti, raportând o previziune netă de angajare de 3%, consolidată atât în raport cu trimestrul al patrulea, cât şi cu primul trimestru, cu 1, respectiv 7 puncte procentuale”, anunță Manpower.

Olguţa Vasilescu anunţa că vor exista o mulţime de disponibilizări printre bugetari: „Este foarte posibil (să se facă reduceri de personal – n. r.) şi e normal să fie aşa pentru că sunt foarte multe scheme de personal umflate. Şi am spus-o şi când eram primar că, dacă mâine pleacă jumătate din primărie, nu se cunoaşte.”, conform stirimondene.fanatik.

Vești proaste pentru toți pensionarii! Pensii sosite cu întârziere chiar la început de an. Care este singura categorie d... În noaptea de Bobotează se deschid cerurile, iar celui care vede acest lucru, Dumnezeu îi îndeplinește dorințele! Care s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x