Antena Căutare

Lovitură puternică pentru românii care au credite! Anunțul făcut de BNR în urmă cu puțin timp: Ce se întâmplă cu rata ta de mâine, 8 februarie

Banca Naţională a României a luat o decizie care va schimba vieţile multor români. Consiliul de administraţie al Băncii Naţionale a României (BNR) a hotărât majorarea ratei dobânzii de politică monetară la nivelul de 2,25% pe an, de la 2% pe an, începând cu data de 8 februarie 2018.

Banca Naţională a României a luat o decizie care va schimba vieţile multor români. Consiliul de administraţie al Băncii Naţionale a României (BNR) a hotărât majorarea ratei dobânzii de politică monetară la nivelul de 2,25% pe an, de la 2% pe an, începând cu data de 8 februarie 2018.

De asemenea, instituţia a mai decis majorarea ratei dobânzii pentru facilitatea de depozit la 1,25% pe an de la 1% pe an, iar rata dobânzii aferente facilităţii de creditare la 3,25% pe an, de la 3% pe an.

La şedinţa precedentă, nivelul dobânzii-cheie a fost deja mărit de la 1,75 la 2%.

Care este cea mai bună perioadă din an în care să cumperi o casă... Românii cu credite la banci, ruinați de noile hotărâri ale BNR. Ratele cresc din nou!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x