Antena Căutare

Mark Mobius: Romania, Rusia si Polonia, cele mai entuziasmante piete din Europa

Presedintele executiv pentru piete emergente la Templeton Asset Management, Mark Mobius, considera ca Romania, Rusia si Polonia sunt cele mai entuziasmante piete din Europa.

Mobius sustine ca situatia datoriilor din Europa este mai putin serioasa decat cea din Statele Unite, iar pietele emergente europene, in special Romania, Rusia si Polonia sunt cele care trebuie urmarite cu atentie.

"In Romania vedem, in continuare, o multime de oportunitati, in special in sectorul transporturilor sau domeniul energiei", sustine Mobius.

Rusia este interesanta din perspectiva potentialului africol, resurselor naturale si al petrolului, in timp ce Polonia are potential in urma unei structuri politice solide si cresterea produsului intern brut.

Romania s-ar putea confrunta cu o crestere a inflatiei mai mare decat cea prognozata. Mobius argumenteaza ca ridicarea plafonului de indatorare in Statele Unite a creat confuzie pe pietele din toata lumea, ducand la pierderea increderii investitorilor.

Sursa: Antena3

Strategia fiscal-bugetara nu prevede masuri pentru un mediu de afaceri predictibil... Productii uriase la grau si secara, intermediarii au beneficiile cele mai mari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x