Antena Căutare

O belgianca a renuntat la tara natala pentru a produce ciocolata in Romania

Craciun cu gust de ciocolata belgiana. La 54 de ani, o profesoara din Belgia si-a lasat casa si meseria pentru a face, in Romania, dulciuri in forma de Mos Craciun si oameni de zapada. Primii clienti nu au intarziat sa apara.

Ciocolata curge valuri in fabrica doamnei Carels, din satul Buzesti, si prinde forme dintre cele mai diverse. De la Mosi Craciuni inalti si supli, pana la oameni de zapada mici si indesati.

Fosta profesoara de pian din Belgia, devenita cofetareasa in Romania, decoreaza manual fiecare om de zapada, mereu cu zambetul pe buze.

Dar ciocolata nu este singura delicatesa din atelierul culinar al doamnei Carles. Mai sunt si nuca minunata si bomboanele cu fructe confiate.

Ca pe banda rulanta vin si clientii, mai ales ca se apropie sarbatorile, iar ciocolata este mereu un cadou potrivit. Pentru un kilogram de ciocolata belgiana, indiferent de forma, acestia trebuie sa scoata din buzunar 100 de lei.

Emotii mari pentru Nelu Iordache! "Regele asfaltului" a fost audiat o noapte intreaga de procurorii DNA... Yahoo, obligata sa plateasca despagubiri de 2,7 miliarde de dolari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x