Antena Căutare

Pastreaza-ti bugetul "sanatos" cu asistentul financiar virtual!

Lista cheltuielilor lunare, cu pix si hartie, e pe cale de disparitie. Cine nu mai vrea sa cumpere lucruri inutile si vrea sa ramana cu bani in portofel la sfarsitul lunii poate consulta cu incredere asistentul financiar virtual. O simpla aplicatie telefonica poate salva bugetul familiei.

Pentru ca are trei masini de intretinut, lui Ionut ii este greu sa programeze toate reviziile si sa plateasca taxele pentru fiecare autoturism. Asa ca a incercat o aplicatie pentru telefonul mobil, care sa ii rezolve problemele.

Este vorba despre un asistent financiar virtual. O aplicatie care poate analiza bugetul unei familii pana la ultimul ban. De exemplu, se poate reduce valoarea facturilor sau se poate renunta la alimentele neesentiale. Pentru mai putin de patru euro pe luna, aplicatia permite fixarea unei tinte a cheltuielilor si calculeaza posibilitatea de a o atinge.

O astfel de aplicatie poate fi descarcata de pe internet. Si oferta e bogata. E drept, cele mai multe sunt in limba engleza. Pentru variantele profesionale, se plateste intre 3 si 90 de lei.

Specialistii se asteapta ca romanii sa descarce pana la 15 milioane de aplicatii pentru telefoanele mobile, iar numarul terminalelor inteligente sa ajunga la trei milioane pana la sfarsitul anului.

Profetul crizei prevesteste o "apocalipsa economica" in 2013... Gazele se scumpesc cu 10% de anul viitor! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x