Antena Căutare

Preturile apartamentelor din Capitala au scăzut cu 20%

Preturile apartamentelor din Bucuresti au scazut cu pana la 20% in ianuarie fata de aceeasi perioada a anului trecut. Un raport realizat de un site de anunturi imobiliare arata ca cele mai afectate au fost apartamentele cu trei si patru camere.


Pentru apartamentele cu doua camere, preturile s-au mentinut la nivelul din decembrie, de circa 60.000 euro. Sunt cu 13% fata de luna ianuarie a anului trecut. Acestea sunt unitatile preferate de clientii care cumpara prin programul Prima Casa.

Prea putini opteaza pentru locuintele cu trei sau patru camere. Asa se explica si faptul ca aceste apartamente s-au ieftinit cel mai mult. (CG3) Cele cu trei camere au preturi cu 15% mai mici fata de luna ianuarie 2010. Costa aproximativ 82.000 de euro.

Apartamentele cu patru camere s-au ieftinit cu 20%, ajungand astazi la un pret mediu de 99.000 euro. Potrivit raportului citat, numarul ofertelor aparute pe piata de la inceputul anului a crescut lcu aproximativ 100 de unitati.

sursa:Antena3

Grila notarilor 2011: Cifre surprinzatoare in cazul locuintelor din Capitala... Operatiunea "Deszapezirea in Capitala" costa 2,7 mil. € pe luna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x