Antena Căutare

Proiectul lui Mazare pentru oamenii saraci: Cartier de 7,3 milioane de €

Primarul judetului Constanta, Radu Mazare a vorbit marti seara despre unul dintre proiectele de administratie pe care le are in orasul de la malul marii - un cartier pentru oameni "amarati" de 7,300 000 de euro.

Conform excentricului edil 7,300 000 de euro vor fi folositi pentru ridicarea a 7 blocuri destinate oamenilor fara posibilitati financiare. Fondurile se pot plati in 3 ani.

In plus, lucrarea va fi executata de o firma din Baia Mare. Conform calculelor prezentate de primar in emisiunea "Subiectiv", de marti seara, 3500 de familii vor avea un acoperis deasupra capului prin realizarea acestui proiect.

Locuintele vor fi dotate cu aragaz, frigider sau plita, iar pana acum au fost primite la primarie aproximativ 2600 de dosare. Investititia ar fi de 2300 euro pentru fiecare persoana.

"Mazare: Daca aveam banii lor nu ma dadeau jos 15 ani. Este a treia parte dintr-o telegondola. Am in Contanta o familie care traieste intr-un garaj. Mama le pune vata in urechi sa nu le intre gandaci", a povestit primarul.

Mazare a oferit un alt argument al chelturii corecte a banilor. Acesta sustinut ca a cheltuit doar 2 milioane de euro pentru lucrari de amenajare a spatiilor verzi, in timp ce in parcul Moghioros din Capitala, spre exemplu au fost cheltuiti aproximativ 40 de milioane de euro, iar in Cluj 12 milioane de euro.

Foto: Captura Antena3

Chevron a anuntat oficial SISTAREA exploatarii gazelor de sist pe parcursul acestui an... MRU: CupruMin avea datorii de 15 milioane de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x