Antena Căutare

Schimbare drastică! Ce trebuie să știe românii care au card la Raiffeisen Bank 

Românii care lucrează cu Raiffeisen Bank trebuie să știe că unitatea bancară a devenit acționar principal la Raiffeisen Banca pentru Locuințe, care a devenit, începând de miercuri, Aedificium Banca pentru Locuințe. 

Potrivit sursei citate, în această vară, Raiffeisen Bank a devenit acţionar principal, cu o participaţie de
99,9993%, la Raiffeisen Banca pentru Locuinţe şi a decis să schimbe logo-ul şi denumirea băncii.

"Necesitatea modificării identităţii vizuale şi a numelui au apărut odată cu modificarea acţionariatului băncii pentru că o parte a siglei noastre aparţinea fostului acţionar, Bausparkasse Schwabisch Hall Germania. Decizia de a o redenumi vine din dorinţa noastră de a avea o identitate diferită pentru cele două bănci Raiffeisen de pe piaţă, pentru că ele activează diferit. Aedificium leagă numele băncii de obiectul ei de activitate. Schimbarea numelui şi a siglei nu afectează în niciun fel contractele de economisire-creditare ale clienţilor băncii", a declarat Ileana Cioana, preşedinte Aedificium Banca pentru Locuinţe.

Potrivit actului constitutiv, Raiffeisen Banca pentru Locuinţe avea trei acţionari: Raiffeisen Bank România, Bausparkasse Schwabisch Hall Germania, care deţineau fiecare câte 33,325% din acţiuni, şi Raiffeisen Bausparkasse Austria, care deţinea 33,35% din participaţii. În prezent, acţionarul principal al băncii este Raiffeisen Bank România, potrivit economica.net.

Activând de peste 20 de ani în România, Raiffeisen Bank este o bancă universală de top cu peste 2 milioane de clienţi individuali, 92.000 de IMM-uri şi 5.700 de corporaţii. Banca are 5.000 de angajaţi, peste 400 de agenţii în toată ţara, 900 de ATM-uri, 20.000 de POS-uri şi 250 de MFM-uri.

Scumpiri foarte mari anunțate în 2020. Cei cu centrale de apartament sunt cei mai afectați... Trump vrea un acord cu Exxon sau altă companie din sectorul energiei pentru exploatarea rezervelor de petrol din Siria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x