Antena Căutare

Reff & Asociaţii, societatea de avocaţi membră a reţelei globale Deloitte Legal, deschide un birou regional la Cluj-Napoca

Reff & Asociaţii, societatea de avocaţi membră a reţelei globale Deloitte Legal, a anunţat luni că deschide un birou regional la Cluj-Napoca şi a recrutat-o pe Olguţa Lazăr pentru a-l coordona.

Avocat cu 17 ani de experienţă, Olguţa Lazăr a coordonat proiecte ample de litigii în arii de practică din sfera dreptului civil şi comercial, a dreptului muncii, imobiliar, protecţia consumatorului, a procedurilor de insolvenţă, a contenciosului fiscal şi administrativ, precum şi pe chestiuni specifice domeniului bancar şi recuperare de creanţe.

Avocatul a condus proiecte care au constat în analize complexe de due diligence juridic în domeniul imobiliar şi corporativ.

Olguţa Lazăr va coordona activitatea biroului regional al Reff & Asociaţii din Cluj-Napoca.

”Judeţul Cluj are un mediu de business matur şi vibrant, cu nevoi tot mai numeroase şi mai sofisticate de servicii profesionale specializate, care să-i susţină dezvoltarea. Am avut privilegiul de a asista numeroase companii locale în proiecte şi tranzacţii importante, iar deschiderea biroului nostru regional ne va aduce şi mai aproape de aceşti clienţi, precum şi de alte businessuri locale care pot beneficia de serviciile unei societăţi de avocatură care poate acoperi toate tipurile de nevoi, datorită abordării multidisciplinare, ce include şi consultanţă financiară, fiscală, de risc, de strategie şi servicii de tehnologie. Legăturile noastre cu mediul local merg şi mai departe, căci acest oraş este o sursă bogată de profesionişti talentaţi în domeniu, mai mulţi dintre cei mai apreciaţi avocaţi ai noştri din Bucureşti fiind absolvenţi ai prestigioasei Facultăţi de drept din Cluj, unde, de altfel, organizăm de ani buni evenimente de recrutare”, a declarat Alexandru Reff, fondator al Reff & Asociaţii şi country managing partner al Deloitte România şi Moldova.

Casa de avocatură are expertiză în domeniul imobiliar şi al construcţiilor, în sectorul financiar-bancar, în dreptul muncii, drept comercial, tranzacţii (M&A), drept comunitar şi al concurenţei, parteneriate public-private, servicii de achiziţii, precum şi tehnologie, media şi telecomunicaţii.

Cu o echipă de peste 70 de avocaţi, Reff & Asociaţii este una dintre cele mai mari societăţi de avocaţi din România. Tipurile de servicii oferite acoperă domeniile financiar-bancar, concurenţă, dreptul muncii, energie şi mediu, insolvenţă, litigii, fuziuni şi achiziţii, sectorul public, drept imobiliar. Reff & Asociaţii reprezintă România în reţeaua globală Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocaţi în 85 de ţări.

Sursa : news.ro

RCS&RDS a lansat o ofertă de obligaţiuni senioare garantate în valoare de 800 milioane euro, în două tranşe... Ion Ştefan anunţă un program pilot finanţat din fonduri europene pentru extinderea reţelei de gaz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x