Antena Căutare

Romania nu iese din prapastie

De doi ani, de cand criza zguduie lumea, Romania o duce bine. Pe hartie. De la promisiunea facuta de autoritati ca tara noastra o sa fie ocolita de criza pana la imboldul dat romanilor de fostul premier Calin Popescu Tariceanu de a cumpara apartamente ieftine in SUA, Romania a dus-o bine. De la predictiile bugetare unde pixul ministrului de Finante Gheorghe Pogea vedea o crestere de 2,5% anul trecut pana la scaderea de 7,2% ce a avut loc in realitate. Si continua in acelasi ritm, cu duduitul in surdina susurand la urechile autoritatilor.





Dar nu toti vad perspectivele la fel. Romania va avea o scadere economica de 3% in acest an si de 1% in 2011, potrivit raportului trimestrial „Eurozone Forecast - Autumn 2010", intocmit de Ernst & Young si Oxford Economics. Studiul este in totala contradictie cu predictiile facute de autoritatile de la Bucuresti, dar si fata de cele ale FMI.

Citeste tot articolul pe Jurnalul!

Foto: Intactimages

FMI ne pune la austeritate desi o critica... FMI: Criza datoriilor din zona euro s-a repercutat asupra rezervelor valutare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x