Antena Căutare

Romanii au datorii la banci de 27 de miliarde de lei

Restantele la creditele bancare s-au majorat, in unele judetele, de aproape 28 de ori din 2008 pana in prezent. Datele Bancii Nationale arata ca romanii au datorii la banci de aproape 27 de miliarde de dolari.

Criza economica i-a afectat pe romani, ducand la diminuarea majora a veniturilor din ultimii ani. Astfel, au crescut si restantele la credite. Potrivit datelor Bancii Nationale, acestea s-au majorat in ultimii patru ani de 11 ori la nivelul tarii. Situatia este insa una dezastruoasa in mai multe judete.

De exemplu, in Galati, datoriile romanilor catre banci s-au majorat de 28 de ori, si au ajuns la 717 milioane de lei. Pe locul doi se afla judetul Sibiu unde restantele au crescut de 18 ori de la 33 de la milioane la 616 milioane de lei. Podiumul este completat de judetul Satu Mare, unde restantele s-au majorat de 17 ori, pana la 302 milioane de lei.

Cel mai bine la acest capitol sta judetul Olt, unde datoriile romanilor catre banci au crescut de doar 3,5 orri. Restante mici catre banci au si cei din judetele Ialomita si Olt. Aici datorile au crescut de 4, respectiv 5 ori fata de anul 2008.

In total, romanii au restante la banci de aproape 27 de miliarde de lei.

Sursa: Antena3

Autoritatile o spun fara ezitare: Fara sperante pentru pensii decente, nici in urmatorii 20 de ani... Primaria Bucuresti va construi o Sala Polivalenta spectaculoasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x