Antena Căutare

Românii primesc bani! Ce trebuie să faci ca să primești sume importante

Informația momentului pentru români! Autoritățile a anunțat ce trebuie să faci ca să poți obține sume importante de bani! 

Informația momentului pentru români! Autoritățile a anunțat ce trebuie să faci ca să poți obține sume importante de bani!

Anunț important pentru românii interesați de subvențiile agricole, făcut recent de către ministrul agriculturii, Petre Daea. Acesta a ținut să îi avertizeze pe producătorii agricoli români că viitoarele condițiile pentru subvenții se vor schimba radical, odată cu intrarea în vigoare a noului PAC (politica agricolă comună).

Astfel, subvențiile vor fi acordate pe criterii de performanță odată cu intrarea în vigoare a noilor reguli pentru subvenții, spune ministrul agriculturii.

Românii primesc bani! Ce trebuie să faci ca să primești sume importante

”Dacă până acum plățile se dădeau subvențiile pe conformitate și se spunea dacă ai suprafața respectivă și cultura primești banii, acum lucrurile sunt schimbate pentru că introduc caractere de performanță care înseamnă obiective și criterii stabilite. Să nu mă întrebați la ce nivel am ajuns pentru că le lucrăm (criteriile pentru subvenții – n.r) pur și simplu și până nu se încheie o abordare generală agreată de toate țările nu pot să vorbesc despre acestea”, a arătat ministrul, conform celor de la agrointel.ro.

Șeful de la agricultură a atenționat că întreaga Politică Agricolă Comună (PAC) se va schimba radical. ”Se trece de la conformitate la performanță. Se păstrează cei doi Piloni, Pilonul I care înseamnă plăți directe și Pilonul II care înseamnă dezvoltare rurală, însă se gestionează altfel. Din 2021 se schimbă profund condițiile pentru subvenții, se schimbă ca și concept și ca și instrumente și mecanisme”, a mai spus Daea.

Programul Prima Casă se transformă. Apar reguli noi pentru cei care îşi doresc să obţină un credit garantat de stat... Lovitură cumplită pentru românii cu credite! Ce se întâmplă cu dobânzile în perioada următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x