Antena Căutare

ANAF a făcut anunțul! Românii scapă de datorii! Ce trebuie să faci

Informația momentului de la ANAF! Agenția Națională de Administrare Fiscală a început să trimită românilor somații! Ce persoane sunt vizate?

Informația momentului de la ANAF! Agenția Națională de Administrare Fiscală a început să trimită românilor somații! Ce persoane sunt vizate?

La începutul anului 2019, ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a susținut într-un comunicat de presă faptul că ANAF va fi restructurat din temelii și că nu se vor mai face somații pentru datorii mai mici de 40 de lei, totul pentru a preveni încărcarea sistemului, care este oricum suprasolicitat.

Dar faptele arată cu totul altceva. Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) trimite totuși somații de plată de 1 leu, iar plicul costă 2 lei!

ANAF a făcut anunțul! Românii scapă de datorii! Ce trebuie să faci

Asta se întâmplă în contextul în care președintele instituției a cerut, la sfârșitul anului trecut, ca datoriile nesemnificative să fie șterse din sistem.

O firmă a primit recent o somație pentru o datorie de un leu și a făcut public documentul. Și exemplelel de acest fel continuă!

Totuși, odată cu schimbarea sistemului, numeroși români vor scăpa de datoriile sub 40 de lei.

Pensiile acestor români cresc! Cei care au lucrat în această perioadă vor primi mai mulți bani... BNR Curs valutar 22 februarie. Euro se scumpește iar! Cât costă azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x