Antena Căutare

Schimbari marca Ariton: Noul sef al Transelectrica, expert in IT

Epurarea facuta de ministrul Economiei, Ion Ariton, continua printre directorii companiilor de stat pe care institutia sa le pastoreste.

Saptamana trecuta, Stelian Gal, actualul director al Transelectrica, a fost schimbat de Ariton de la conducerea transportatorului national de electricitate printr-un ordin de ministru si inlocuit cu Horia Hahaianu.

Contactat de Jurnalul National, Gal a spus ca este a treia oara cand i se intampla sa fie inlocuit de minister.

"Este un ordin de ministru, pe care il respect. Voi mai ramane o vreme in Consiliul de Administratie, dupa care ma voi pensiona", a declarat el. El a completat ca nu a primit vreo explicatie oficiala privind motivul inlocuirii sale.

Horia Hahaianu conduce din aprilie 2009 Teletrans, filiala Transelectrica care furnizeaza servicii de comunicatii, IT si se ingrijeste de reteaua de fibra optica. Hahaianu este de asemenea si unul dintre fondatorii companiei locale Digisign, furnizor de solutii de securitate IT.

Tot articolul, in Jurnalul National

Foto: transelectrica.ro

France Telecom-Orange: "nu planuim sa vindem operatiunile din Romania"... Agricultorii spun ca preturile la alimentele de baza vor creste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x