Căutare Live

Scumpiri pe banda rulanta! Din toamna, preturile alimentelor cresc cu peste 10%

Toamna aduce noi scumpiri. Lactatele, carnea, painea si uleiul se vor scumpi cu peste 15-20%. Facturile la gaze cresc si ele cu 5%.

Patronatele din industria laptelui anunta noi majorari de preturi. Astfel, lactatele vor fi cu 10% mai scumpe, incepand cu aceasta toamna. Si in carmangerii, preturile vor creste cu peste 10 procente. Niciun fel de carne nu va costa mai putin de 10 lei pe kilogram.

Un leu nu ne mai ajunge sa cumparam nici o franzela, pentru ca de acum va costa 1,2 lei. De asemenea, litrul de ulei se va scumpi cu 1,5 lei.

Dupa alimente, pe lista scumpirilor urmeaza si gazele. Din 15 septembrie, facturile vor creste cu 5% pentru consumatorii casnici si cu 10% pentru cei industriali.

In plus, curentul se va scumpi de maine cu 3-4% pentru agentii economici.

FOTO: Intact Images

De maine scade tariful apelurilor telefonice catre alte retele... Guvernul a esalonat pe sapte ani datoriile TVR, CFR Marfa si CFR SA...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri