Antena Căutare

Se dau bani de la stat! Tu îți cunoști drepturile? „E o nouă masură socială menită să îi ajute pe cei cu venituri reduse!”

Chiar dacă România trece în aceste momente printr-o situație economică dificilă, anumite categorii sociale au drepturi pe care, de multe ori, nu și le cunosc.

Chiar dacă România trece în aceste momente printr-o situație economică dificilă, anumite categorii sociale au drepturi pe care, de multe ori, nu și le cunosc.

Astfel, familiile cu un singur părinte din București pot primi un ajutor social de până la 1.200 lei lunar.

Vești excelente! Se dau bani de la stat și nu, chiar nu e o exagerare! Ce trebuie să faci pentru a primi banii în primele luni ale anului!

Pentru a beneficia de acești bani trebuie îndeplinite următoarele condiții: părintele să aibă domiciliul în București și să figureze în baza de date a Direcției Generale de Asistentă Socială de sector că fiind beneficiar al alocației de susținere pentru familia monoparentala.

“In acest moment, din partea statului, prin ministerul de resort, aceste familii primesc o sumă infimă, este vorba de circa 100 de lei.

Venitul net lunar per membru de familie trebuie să fie până în 200 de lei

Astfel, pentru familiile monoparentale cu venit net lunar per membru de familie de până la 200 de lei, se acordă o sumă de 300 de lei pentru familiile cu un copil, 600 de lei pentru familiile cu 2 copii, 900 de lei pentru familiile cu 3 copii și 1.200 lei pentru familiile cu 4 sau mai mulți copii.

“Pentru familiile monoparentale cu venit net lunar per membru de familie cuprins între 201 și 530 lei, se acordă o sumă de 200 de lei pentru familiile cu un copil, 400 de lei pentru familiile cu 2 copii, 600 de lei pentru familiile cu 3 copii și 800 lei pentru familiile cu 4 sau mai mulți copii.”, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

De asemenea, statul vine și în ajutorul celor cu venituri reduse pentru incălzire pe timp de iarnă. Acestea sunt condițiile:

– ajutorul poate fi obținut de familiile cu un venit net mediu lunar pe membru de până la 1,572 ISR (786 de lei);

Actorii, cântăreţii şi scriitorii au iniţiat o petiţie prin care cer modificarea Codului Fiscal: „Reprezintă un atentat ... Sunt sute de posturi. Acestea sunt meseriile din care poți câștiga MII DE EURO pe lună în România. Nu trebuie să ai nici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x