Antena Căutare

Secretul pentru a nu aștepta ziua de salariu ca pe pâinea caldă

Ziua de salariu este ziua magică, ziua mult așteptată. Săptămâna înainte ca banii să intre în cont este cea mai dificilă, atunci când chiar și ultimul bănuț din portofel este cheltuit, când inserezi cardul în bancomat și scoti ultimii 10 lei.

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/man-in-white-shirt-using-macbook-pro-52608/

Ziua de salariu este ziua magică, ziua mult așteptată. Săptămâna înainte ca banii să intre în cont este cea mai dificilă, atunci când chiar și ultimul bănuț din portofel este cheltuit, când inserezi cardul în bancomat și scoti ultimii 10 lei.

Scumpirile care au sosit în avalanșă au afectat bugetul multor familii. În plus, lună de lună apar cheltuieli neprevăzute, ca de exemplu vizita la dentist sau înlocuirea unui obiect electrocasnic.

De multe ori salariul nu este suficient pentru a asigura cheltuielile întregii luni, astfel nevoia de împrumut devine una des întâlnită, cu atât mai mult cu cât există pe piață oferta de a primi primul credit IFN fără dobândă.

De la cine mă împrumut? Am nevoie de bani repede

Șansele ca în cercul tău de prieteni să nu găsești soluția salvatoare sunt mari. Cel mai probabil au avut și ei o lună dificilă din punct de vedere financiar. O altă soluție este să-ți întrebi un coleg de serviciu, îți este la îndemână, însă dacă persoanele pe care le știi cel mai bine au poziții similare cu a ta, înseamnă că salariile lor s-au terminat la fel de repede ca și al tău.

Un credit până la salariu te scoate din impas. Condițiile de aplicare sunt minime și poți aplica online, prin urmare completezi cererea din fața PC-ului și banii îți intră în cont într-un interval de aproximativ 15 minute.

Pot avea încredere într-un IFN?

Dacă ai nevoie de bani urgent și vrei să aplici pentru un credit rapid, intri pe site-ul IFN-ului și faci o simulare. Mai precis alegi suma de care ai nevoie, de exemplu 700 lei. Apoi îți alegi perioada de rambursare a banilor (7, 14, 30 de zile). În funcție de acești factori ți se calculează automat suma pe care o ai de returnat. Condițiile sunt transparente și la îndemână. La 700 lei împrumutați pe care îi returnezi peste 7 zile, vei da înapoi 769.3 lei. La aceiași 700 lei împrumutați pe care îi returnezi însa în 30 de zile, ai de dat înapoi 874.3 lei.

Tu nu oferi garanții obiecte de valoare, nu ți se pune gaj, îndatorirea ta este să arăți că ai un venit lunar, un buletin valabil și vârsta de 25 de ani împliniți (acest prag de vârstă poate să difere în funcție de IFN).

Ce se întamplă dacă nu mai pot returna suma de bani?

Împrumută bani doar dacă ai maxim nevoie de ei, te confrunți cu o situație urgentă. Cu alte cuvinte, banii pe care îi poți împrumuta de la un IFN reprezintă un ajutor pentru a te scoate din impas, privește-l ca pe un ajutor până la salariu. Rezolvă cu el o urgență medicală sau o altă nevoie care a apărut pe nepusă masă în viața ta.

Cu cât returnezi mai repede banii, cu atât este mai avantajos. În cazul în care nu mai poți respecta data la care ai stabilit să dai banii înapoi, poți cere o perioadă de prelungire, însă pentru a beneficia de aceasta trebuie înainte să achiți dobânda de prelungire pentru 7, 14 sau 30 de zile. Deci, pe cât posibil returnează banii la timp. În felul acesta nu se adaugă costuri extra.

Client nou - Dobândă zero

Un client nou poate împrumuta sume mai mici de bani. Deci vei putea să iei 1000 de lei, însă nu 2500 lei. Dacă de fapt chiar o sumă în jurul a 1000 de lei este cea de care ai nevoie sau poate chiar mai puțin, poți cere un împrumut. Există avantaje pe care un IFN le oferă, precum lipsa dobânzii pentru clienții noi.

Deci încă o dată nu riști nimic. Împrumuți 800 lei, returnezi 800 lei, ca și când banii i-ai fi luat de la un prieten, cu avantajul că i-ai obținut fără nici cea mai mică explicație.

Există cheltuieli neașteptate, însă și solutii potrivite ție, menite să te scoată din impas.

Vestea momentului pentru românii cu credite! Ce se întâmplă cu dobânzile... Curs valutar 7 iunie. Euro crește iar! Ce se întâmplă cu dolarul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x