Antena Căutare

Sondaj: 75% dintre angajati ar schimba locul de munca pentru un salariu mai mare

67,6% din angajati nu ar ezita sa-si paraseasca vechiul job daca cel nou ar oferi oportunitati de avansare in cariera. Dintre cei care nu muncesc, 34% declara ca nu sunt in cautarea unei slujbe.





Astfel, BestJobs a chestionat recent 2.488 de utilizatori pentru a afla principalele motive ce stau la baza deciziei de a schimba locul de munca.

Firma de recrutare a propus candidatilor sa selecteze motivele principale pentru care si-au schimbat ultimul job, chestionarul oferind posibilitatea selectarii de raspunsuri multiple. In urma analizei raspunsurilor a fost realizat un Top 5 al motivelor pentru care romanii decid sa isi caute un alt loc de munca.

Cei mai multi dintre repondenti, 77,4%, spun ca principalul motiv pentru care si-ar schimba locul de munca ar fi un salariu mai mare, iar 67,6% din romani nu ar ezita sa-si paraseasca actualul loc de munca daca viitorul loc ar oferi oportunitati de avansare in cariera.


Tot articolul, in Financiarul

foto: bnhtips.com

Instanta a respins cererea RCS – RDS de insolventa a Antenei TV Group... Gazele pentru agentii economici se scumpesc cu 10%, de la 1 iulie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x