Antena Căutare

Studiu: Jumatate dintre clientii bancilor sunt nemultumiti de serviciile pe care le primesc

Aproximativ 50% dintre clientii bancilor sunt nemultumiti de serviciile pe care le primesc. Dobanzile pentru cei care economisesc sunt mici, in vreme ce comisioanele la credite sunt mari - asta e principala lor nemultumire. Poate tocmai de aceea multi dintre cei care reusesc sa puna un ban deoparte il tin acasa si nu fac depozit in banca. Asta reiese dintr-un studiu realizat recent de GFK Romania.


Acelasi studiu mai arata ca 6% dintre respondenti nu ar avea idee cum sa-si recupereze banii daca banca ar da faliment, iar 31% chiar se tem ca isi pot pierde banii depusi la o banca, intr-o astfel de situatie.

Dintre cei care isi pun banii in banca, cei mai multi prefera economiile in lei, pentru ca valoarea ramane aceeasi. 40% dintre romani ar vrea sa stie mai multe in legatura cu oferta de produse bancare.

Studiul s-a facut pe un esantion de 1.228 de subiecti, cu varsta peste 18 ani, care folosesc cel putin un instrument financiar-bancar.

Emil Boc: "Numarul bugetarilor din Romania va scadea sub 1,29 milioane pana la sfarsitul lui 2010"... Benzina s-a scumpit cu 30% in acest an, iar transportatorii maraie la petrolisti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x