Antena Căutare

TGS Gobal, o reţea de afaceri internaţională, se lansează pe piaţa din România

Fidexpert şi TPG, două companii locale de consultanţă în domeniul auditului, contabilităţii şi consultanţei fiscale, au anunţat, joi, că şi-au unit forţele şi au devenit tgs România, parte a tgs Global, o reţea internaţională de firme independente cu peste 3400 de profesionişti, care funcţionează în 51 de ţări.

tgs România are un portofoliu actual de 170 de clienţi din diverse industrii şi estimează venituri cu 15% mai mari în 2019 faţă de anul precedent.

”Suntem onoraţi că am devenit membri ai acestei reţele prestigioase de afaceri. Suntem siguri că echipa noastră va adăuga valoare, întrucât suntem renumiţi pentru profesioniştii noştri cu experienţă în domenii precum assurance, finanţe corporative, contabilitate, taxe şi audit ”, a declarat Christos Seferis, Managing Partner tgs România.

Fiind parte a unei reţele globale, compania vrea să ofere o eficienţă sporită a operaţiunilor comerciale internaţionale ale clienţilor, permiţând totodată oportunităţi de dezvoltare pe piaţa globală.

Pe termen scurt, tgs România se va concentra pe investiţii în oamenii săi şi în extinderea echipei şi a competenţelor acesteia. În acelaşi timp, un accent puternic va fi pus pe tehnologiile noi, toate procesele de afaceri urmând să aibă o importantă componentă digitală.

Sursa : news.ro

Bitcoin a scăzut miercuri faţă de dolar la cel mai redus nivel din ultimele cinci luni, în urma audierii lui Mark Zucker... Analiştii CFA: Indicatorul de încredere în evoluţia economiei româneşti a crescut. Peste 75% dintre participanţi anticip...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x