Antena Căutare

Tiriac: In 2010 am platit peste 70 de milioane de euro taxe. As intreba si eu, unde sunt banii mei?

Invitati speciali in cadrul emisiunii „Stirea Zilei”, vice-presedintele Senatului Dan Voiculescu si cunoscutul om de afaceri Ion Tiriac au vorbit despre situatia in care se afla romanii in ziua de azi, propunand in acelasi timp diverse masuri si solutii pentru a remedia situatia.

Primul lucru scos in evidenta de senatorul PC este acela ca desi Uniunea Europeana pune la dispozitie fonduri nerambursabile extrem de mari pentru restructurarile de pe piata muncii, Romania nu a aplicat niciodata pentru ele.

Aceasta masura ar fi putut salva extrem de multi oameni din saracia in care s-au adancit din cauza masurilor de austeritate, a mai spus Voiculescu.



In acelasi timp, Ion Tiriac vorbeste despre legislatia actuala din domeniul muncii, care incurajeaza munca la negru si impiedica companiile sa investeasca in forta de munca romaneasca.

Afaceristul explica faptul ca investitorii sunt cei care aduc cei mai multi bani la bugetul de stat, intrucat el insusi a platit un cuantum de 70 de milioane de euro pentru taxe si impozite si ca ar putea foarte bine sa intrebe si el „Unde sunt banii lui?"



Citeste si Antena3

Chiriile locuintelor, in scadere cu 12%. Cele mai scumpe sunt la malul marii... INS: Rata somajului a ajuns la 7,3%, in 2010...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x