Antena Căutare

Trei angajati ai unei sucursale CEC din Cluj s-au "servit" cu aproape 700.000 lei din conturile clientilor

Trei angajati si toti trei pusi pe furt. S-a intamplat la o banca din Cluj, unde, timp de trei ani, angajatii, in frunte cu seful lor, au furat din conturile clientilor aproape 700.000 de lei. Norocul a facut ca un client al bancii sa observe ca, din senin, contul i-a fost golit, desi nu ceruse asta si nici nu incasase niciun leu. Barbatul a facut o plangere, iar procurorii i-au retinut pe autori. Acestia sunt acum cercetati in stare de libertate, iar toti clientii si-au primit banii inapoi.

Surse din randul anchetatorilor au declarat ca Liliana B., sefa Agentiei 6 CEC Bank din Cluj, impreuna cu o angajata, Ana C., au transferat bani din conturile a peste 20 de clienti in conturile altora, apoi au retras diferite sume. In momentul in care o persoana mergea la agentie pentru a ridica bani, contul acesteia era alimentat din conturile altor clienti, pentru ca lipsurile sa nu fie descoperite. Conform surselor citate, in dosar este cercetata si o a treia angajata, Ana Maria V. In cazul acesteia, procurorii nu au cerut arestarea. Iar tranzactiile prin conturile clientilor CEC Bank Cluj se faceau direct din interiorul sistemului informatic, femeile fiind cercetate pentru fraude informatice.

Frauda a fost sesizata de un client caruia i-a fost inchis contul si care a aflat ca nu mai are niciun ban in acel cont. Iar cele doua angajate, Liliana B. si Ana C., au fost retinute, marti, de procurorii DIICOT, fiind prezentate, cu propunere de arestare preventiva, in fata magistratilor Tribunalului Cluj. Instanta a decis insa ca femeile sa fie cercetate in libertate, cu interdictia de a parasi localitatea pentru 30 de zile. Procurorii urmeaza sa stabileasca cu exactitate a prejudiciului si a numarului de clienti pagubiti.

Vine iarna: Pretul gigacaloriei ar putea creste, dar bucurestenii vor plati ca anul trecut ... Guvernul vrea mai multi bani la buget: Impozit pe piscine, la fel ca pe imobile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x