Antena Căutare

Udrea: Romania a inregistrat o crestere in turism

Romania a inregistrat o crestere in domeniul turismului, sustine ministrul de resort Elena Udrea. Oficialul este de parere ca romanii ar trebui sa faca turism intern si sa-si cunoasca tara. Udrea pregateste o campanie de promovare a brandului turistic national.

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, a semnat, sambata, cu primarul din Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, si directorul general al ADR Centru, Simion Cretu, trei contracte de finantare pentru proiecte depuse prin POR, in valoare totala de aproximativ zece milioane de euro.

Unul din contractele semnate este legat de "Planul integrat de dezvoltare urbana", care este compus din cinci proiecte cu o valoare totala de circa 6,5 milioane de euro.

Prin proiectul "Plan Integrat de Dezvoltare Urbana?"(PIDU) al municipiului se doreste sustinerea si intarirea potentialului economic, social si cultural al asezarii, iar un mijloc de actiune este de reabilitare coordonata a infrastructurii urbane, cresterea calitatii mediului, modernizarea infrastructurii, crearea de trasee pietonale si pentru biciclete, plantatii masive si de aliniament, cresterea activitatii economice si sociale a acestei zone.

Elena Udrea a inaugurat baia traditionala de la Hatuica si partia de schi de la Sugas Bai... Vezi ce politici fiscale pregateste Guvernul pentru 2011!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x