Antena Căutare

Un român a anunțat că dă cireșele cu doar câțiva lei, dacă doritorii le culeg singuri! După câteva ore, omul a dat un mesaj disperat: „Vă rog să mă scuzați”

Un bărbat din Focșani a reușit să devină noua senzație a momentului pe Facebook după ce a postat un mesaj prin care susține că dă cireșele din livadă cu patru lei kilogramul celor dornici să și le culeagă singuri! Răspunsul primit a fost unul complet neașteptat!

Un român a anunțat că dă cireșele cu doar câțiva lei, dacă doritorii le culeg singuri! După câteva ore, omul a dat un mesaj disperat: „Vă rog să mă scuzați”
Un român a făcut senzație cu anunțul său despre cireșe

Leontin Soare a postat în cursul zilei de joi un mesaj prin care a anunțat că își deschide porțile casei pentru cei care doresc să cumpere cireșe la patru lei kilogramul, cu condiția să și le culeagă singuri.

UN BĂRBAT DIN FOCȘANI A FĂCUT SENZAȚIE PE FACEBOOK CU ANUNȚUL DESPRE CIREȘE

Bărbatul din Focșani a anunțat chiar faptul că oferă doritorilor toate condițiile, de la posibilitatea servirii unei băuturi tari și până la locuri de parcare și grătar!

citește și: De unde cumperi cireșe de mai cu 20 de lei kilogramul. În piețe, nimeni nu se atinge de ele, din cauza prețurilor record

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

citește și: Cele mai bune soiuri de cireșe românești. Cum le recunoști pe piață

Anunțul său a fost distribuit de peste opt mii ori și omul nu a mai putut face față doritorilor! Omul a promis că își va respecta promisiunea și că va încerca să răspundă tuturor celor care i-au trimis mesaje!

Pentru cei care nu știu, în piețele din România cireșele de import au prețuri cuprinse între 60 și 150 de lei.

Leul a scăzut uşor vineri, la 4,8390 unităţi pentru un euro... China se opune ferm măsurilor luate de Statele Unite împotriva Huawei şi va lua măsuri să protejeze drepturile companiil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x