Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Un român a anunțat că dă cireșele cu doar câțiva lei, dacă doritorii le culeg singuri! După câteva ore, omul a dat un mesaj disperat: „Vă rog să mă scuzați”

Un bărbat din Focșani a reușit să devină noua senzație a momentului pe Facebook după ce a postat un mesaj prin care susține că dă cireșele din livadă cu patru lei kilogramul celor dornici să și le culeagă singuri! Răspunsul primit a fost unul complet neașteptat!

Un român a făcut senzație cu anunțul său despre cireșe

Leontin Soare a postat în cursul zilei de joi un mesaj prin care a anunțat că își deschide porțile casei pentru cei care doresc să cumpere cireșe la patru lei kilogramul, cu condiția să și le culeagă singuri.

UN BĂRBAT DIN FOCȘANI A FĂCUT SENZAȚIE PE FACEBOOK CU ANUNȚUL DESPRE CIREȘE

Bărbatul din Focșani a anunțat chiar faptul că oferă doritorilor toate condițiile, de la posibilitatea servirii unei băuturi tari și până la locuri de parcare și grătar!

citește și: De unde cumperi cireșe de mai cu 20 de lei kilogramul. În piețe, nimeni nu se atinge de ele, din cauza prețurilor record

citește și: Cele mai bune soiuri de cireșe românești. Cum le recunoști pe piață

Anunțul său a fost distribuit de peste opt mii ori și omul nu a mai putut face față doritorilor! Omul a promis că își va respecta promisiunea și că va încerca să răspundă tuturor celor care i-au trimis mesaje!

Pentru cei care nu știu, în piețele din România cireșele de import au prețuri cuprinse între 60 și 150 de lei.

Recomandari