Antena Căutare

Un val uriaș de scumpiri lovește România! Cresc facturile și ratele! Ce pregătesc parlamentarii

Lovitură dură pentru români, chiar cu puțin timp înainte de sărbători! Se pare că în perioara următoare ne vom confrunta cu un val puternic de scumpiri!

Un val uriaș de scumpiri lovește România! Cresc facturile și ratele! Ce pregătesc parlamentarii Galerie
Eugen Teodorovici anunță că românii vor avea parte de scumpiri

Senatorul social-democrat Eugen Teodorovici a anunţat, luni, în plen, depunerea moţiunii simple intitulate "Guvernarea PNL, numele tău este austeritate".

"Grupul parlamentar al PSD din Senat depune moţiunea simplă cu titlul "Guvernarea PNL, numele tău este austeritate", a declarat Teodorovici.

În context, preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, a propus programarea dezbaterii moţiunii pentru luni, săptămâna viitoare.

"Potrivit art. 166, la moţiunile simple, termenul maxim este de şase zile, în consecinţă, eu vă propun să fie săptămâna viitoare, probabil luni, să programăm moţiunea simplă. După verificare, vă voi anunţa dacă au fost semnăturile necesare", a spus Meleşcanu.

Un val uriaș de scumpiri lovește România! Cresc facturile și ratele! Ce pregătesc parlamentarii

Eugen Teodorovici anunță că românii vor avea parte de scumpiri

Eugen Teodorovici anunță că românii vor avea parte de scumpiri

Moţiunea este adresată ministrului Finanţelor, Florin Cîţu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

VAL DE SCUMPIRI ÎN ROMÂNIA

Potrivit sursei citate, singura "certitudine" după învestirea Guvernului Orban şi instalarea lui Florin Cîţu la Finanţe "este, în acest moment, scăderea leului în raport cu euro şi dolarul american, ceea ce se va traduce pentru populaţia României în creşterea facturilor, a preţurilor bunurilor şi tarifelor la servicii, a ratelor la creditele bancare şi inflaţie".

În moţiune se mai afirmă că "indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a crescut la 3,03%, cel mai mare nivel din ultima lună, potrivit datelor publicate, luni, 2 decembrie, de Banca Naţională a României (BNR). Vineri, ROBOR la 3 luni a stagnat la 2,99%. Luni, acest indice a urcat la 3,03%, cel mai mare nivel din 29 octombrie, când a fost tot 3,03%". Astfel, luna noiembrie a venit cu recorduri de depreciere a monedei naţionale, iar principala cauză este inconştienţa declaraţiilor publice făcute de domnul Cîţu din postura de ministru de Finanţe", informează cei de la Agerpres.

O bancă dispare din România. Este una dintre cele mai mari bănci din Europa... Șoferii vor pune benzină și motorină cu bani mai puțini, în 2020. Cu cât se ieftinesc carburanții anul viitor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x